2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفشون چی بوده؟

قدرت رسانه خیلیییی موثر و زیاده ایول بهشون زود رسانه ای کردن ا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اولا خدا رو شکر برگشت پیش خانواده اش

دوما اینهمه آدم گم میشن چرا کسی با هلیکوپترو سگ هلال احمرو... نمیره دنبالشون

واقعا چرا اینقدر مانور دادن رو این خانواده و بچه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اولا خدا رو شکر برگشت پیش خانواده اش دوما اینهمه آدم گم میشن چرا کسی با هلیکوپترو سگ هلال احمرو... ...

اونکه سگ داشت همه چیزو رسانه ای کرد فیلم داد از خانواده یسنا و یهو همه بلاگرا تو اینستا پخشش کردن

دیگ خبری ک این همه پخش شد مجبور شدن پیگیری کنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اونکه سگ داشت همه چیزو رسانه ای کرد فیلم داد از خانواده یسنا و یهو همه بلاگرا تو اینستا پخشش کردن د ...

نمیتونم اینقدر خوشبین باشم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اولا خدا رو شکر برگشت پیش خانواده اش دوما اینهمه آدم گم میشن چرا کسی با هلیکوپترو سگ هلال احمرو... ...

خدا نیاره خیلی وحشتناکه بچه توی زمین کشاورزی یا جنگل گم بشه. باز من میگم خدا رو شکر ک گم نشده بود. چند سال پیشا ی بچه رو خانواده توی کوه جا می‌ذارن چند تا خانواده با هم رفته بودند گردش مامانش اینا فک میکردن با ماشین بقیه اومده وقتی می‌رسن خونه میبینن بچه نیست که نیست همه بسیج میشن توی کوهستان پیدا میشه ولی بچه از ترس سکته کرده بود و مرده بود.