⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
تو تهرانپارس یجا هست چند تا گل باهم...........من عید برام خریدن1200............خوشبو هم هست...........همشم طبیعی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
تو تهرانپارس یجا هست چند تا گل باهم...........من عید برام خریدن1200............خوشبو هم هست......... ...
عطاری بود یا ادکلن فروشی؟
نه عطاری نبود.......من نرفتم برام خریدن....................همه عطراش طبیعیه..................گل.....درخت...میوه.............همه چی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
نه عطاری نبود.......من نرفتم برام خریدن....................همه عطراش طبیعیه..................گل..... ...
ممنون🌺