2777
2789

به این دوست دختر پسرا که قربون صدقه هم میرن

دوستم و دوست پسرش چنل دارن هی پسره براش اهنگ و کلیپ و قربون صدقه میذاره اینم اصلا جوابشو با قربون صدقه نمیده

سرد برخورد میکنه

ولی اون بازم ادامه میده

حس میکنم این دخترا خیلی خوشبختن چون من اینجوری بودم که اگه می‌گفت عزیزم من دوبرابر مهربونتر بودم

ولی خیانت دیدم:/

در کل به این ادما حسادت میکنم بشدت دست خودمم نیست

چیکار کنم🥲

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم زندگي خيلي سخت تر از چيزيه كه بخواي به چنل و اين چرت و پرتا حسودي كني حس ميكنم نوجوون باشي ولي اينا حقيقي نيست عزيزم چيزي كه تو ميبيني با واقعيت متفاوته اكثر ادما حداقل يكبار خيانت رو تجربه ميكنن بجاش دنبال يه مرد واقعي باش نه كسي كه تو چنل برات اهنگ بذاره اين چيزا بدرد نميخوره

باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید. 

نمیدونم آخه واقعا خوشبختن 

حس میکنم همه خوشبختن بجز من 

عزيزم زندگي خيلي سخت تر از چيزيه كه بخواي به چنل و اين چرت و پرتا حسودي كني حس ميكنم نوجوون باشي ولي ...

نوجوون نیستم ۲۲ سالمه 

بحث اهنگ نیست 

دچار کمبود محبت و احساس ناکافی بودن شدم 

افسردگی گرفتم 

دقیقا همین چیزی که میگی که همه یکبار خیانتو تجربه میکنن

من اینو تو دوستام نمیبینم

همشون روابط خوبی دارن 

فک میکنم فقط من بودم که باید با سر میخوردم زمین

یه چیزی میگم ولی آرامش خودتونو حفظ کنید نخورید منو طبق تجربه میگم

هر پسری که از من خوشش میاد اگه پایین تر باشه به شدت منت کشی میکنه و اصرارررر

اگه همسطح یا بالاتر باشه خیلی نرمال و محترمانه درخواست آشنایی میده بعد نه گفتنم اصرار نمیکنه زیاد

خب شاید تو موردی که میگی دختره از پارتنرش لولش بالاتره

بخدا که همینه اتفاقا داشتم فکر میکردم میگفتم اینجور آدما همیشه تو روابطشان موفق میشن نه مایی که هر خ ...

این تا حدودی جوابه

ینی اخلاق بعضی پسرا اینطوریه که به اونایی که سردترن جذب میشن