2777
2789
عنوان

یعنی هیچکی ساکن شهر پرند یا آشنا به محیطش نیست؟!؟👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 64 پست
ممنونم

خواهش میکنم موفق باشی 

برای خودت یا دیگری ( اون اسم اشرافی ، عالی ، خوش قدم " و یا خنثی قدم " ) که در گوگل پیدا کردی سعی کن توش ذ ظ ض ( صدای ز میده مثلا اعظم صدای ازم میده و ازم ملاکه )  ث ص ( صدای س میده ) غ ( صدای ق میده ) ح (صدای ه میده ) ع ( صدای ا میده ) ،،، توش گچپژ نباشه چون در گوگل جای گچپژ اعداد دیگه ای رو میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد ( مگر اینه خودت مثلا اسم مژگان رو پیدا کنی و بعد در قسمت دوم برنامه وارد کنی تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست البته خود برنامه هم گچپژ رو ۰ میزنه مژگان رو مان حساب میکنه که درسته ) 

حتی قبلا که برنامه رو تازه پیدا کرده بود بخش لیست اسامی اشرافی داشت ( اسم والدین رو وارد میکردی 

و بعد اون اسم منتخب را ( اسم شخص و مادرش و شهر محل زندگی را به ابجد کبیر در بیار حاصلجمع را تقسیم بر ۴ کن بافیمانده ۳ بیاد و یا ۴ بیاد خوبه ( ۴ از همه بهتره ، بعد ۳ ، بعد ۲ ) ۱ بده 

ببخشید یادم رفت ، تو گوگل اسامی که ه آخر هم دارن رو هم انتخاب نکن مثل فاطمه ( فاتمِ تلفظ میشه ، ) ریحانه ( ریهانِ تلفظ میشه ) هانیه ( هانی یِ 《 هانیی 》 تلفظ میشه ) 

حانیه ( هانی یِ 《 هانیی 》 تلفظ میشه ،،، 

مگه اینکه خودت تو برنامه ی نام فرزند قسمت دوم : بررسی ارتعاش اسم : مثلا فاتم رو وارد کنی ببینی اسم در چه دسته ای هست = هر ۳ اسم ( شخص و والدین ) : اسم مستعار باشه 

( ولی برای محاسبه ی شهر محل زندگی فاطمه زاده ی مادرش + اسم شهر رو حساب کن‌ = اسم شناسنامه ای ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان