2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالم خیلی بده😓

97 بازدید | 8 پست

آدم اصلا نباید درمورد موفقیت هایش حرف بزنه کار. بدیه؟

مثلاً نقاشیش خوبه بره نشون بده 

یا بره تو کار آموزش مجازی  

چون من موفقیت هامو به هیچ کس حتی خواهر برادرم نمی‌گم فقط به مامان بابام میگم 

در صورتی که بقیه مرتب موفقیتشونو جار میزنن 

مثلاً خودم نه ها دوست یا هر کس دیگه برای نمایشگاه گروهی اثر بفرسته و سرتیفیکت بگیره بعد باید پنهانش کنه؟ 

چون من خیلی دلم میخواد یک هنرمند معروف بشم  ولی به خاطر این مامان بابام معتقد چشم می‌خورم اینا بهم هشدار. میدن یا مثلاً اگه موفقیتم بگم خجالت میکشم مثلاً میترسم بگن این دختر میخواد پز بده 

خب این تفکر باعث شده مغزت قبول کنه نه نگم بهتره از طرفی خانواده هرچی گفتن تابع حرفشون بودی الان می‌ترسی بگی چون افکارت مسلط تو شدن هر چی فکر میکنی دقیقا همون میشه 

Future's gonna be okay💜army & swiftie

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمی که واقعا هنرمنده یا عالمه یا فیلسوفه یا هرچی اصلا نیاز به بازگو کردنش نداره اگه واقعا کارش عالی باشه خود به خود همه میفهمن 

در ضمن من میگم موفقیتاتو‌ حتی به پدر مادرتم نگو

از چشم زخم و  از شر حسودا ضربه بدی خوردم 

خداوند خودش میگه پناه ببر به خدا از شر حسود وقتی که حسد میورزد 

چمیدونی از حسادت آدما چه انرژی منفی وارد زندگی آدم میشه 

کار هرچی پنهانی تر باشه موفقیت تضمینی تره

حسبی الله ❤

باورکن توهم کوئنهایی موفقیت آمیزدیگه ای داری که دیگران درحسرتش هستن . ببین من بخاطر لاغریم و ینگین بودن استخونهام همیشه ناراحت بودم تا اینکه یکی توی استخر بهم گفت ارزوی اندام منو داره با تعجب بهش کفتم که من مگه چی دارم ! اندام صفر اون وقت تو منو ارزو میکنی گفت اره نمیتونم ده قدم بدو کنم همجای اندامم مثل ای دریا تکون میخوره ... البته اون ی اصطلاح دیگه گفت که سانسورش کردم ... پس به خودت امیدوار باش عزیزمن

خب این تفکر باعث شده مغزت قبول کنه نه نگم بهتره از طرفی خانواده هرچی گفتن تابع حرفشون بودی الان می‌ت ...

بله ولی میتونید بگید دقیقا باید چیکار کنم؟

آدمی که واقعا هنرمنده یا عالمه یا فیلسوفه یا هرچی اصلا نیاز به بازگو کردنش نداره اگه واقعا کارش عالی ...

ممنونم 

یعنی من تلاش کنم ولی اگه موفق شدم موفقیتمو به کسی نگم بهتره؟ اگه بگم حسادت باعث میشه از مسیر پیشرفت و موفقیت برم بیرون؟

ممنونم  یعنی من تلاش کنم ولی اگه موفق شدم موفقیتمو به کسی نگم بهتره؟ اگه بگم حسادت باعث میشه ا ...

صد درصد عزیزم به هیچ‌وجه به کسی نگو تو فقط راه خودتو برو نمیدونی از حسادت آدما و‌چشم زخم چه بلایی سر آدم میاد 

حسبی الله ❤