2777
2789
عنوان

خانم های متاهل وبا سیاست یه لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 17 پست
بیخیال ،توغصه میخوردی و اون اصلا نمیفهمیده پس خودتو اذیت نکن

چون حواسش به من نبود حتی یه لحظه، میدونی قسمت بد ماجرا کجاس، اونجا که من بعد ازازدواجم موندم تو غربت ولی اون خانوادش پیشش بودن تو شهر و دیار خودش بود همش دوروز خاس با زنش بره سفر که مدام با همونا درتماس بود، و منی که کیلومترها از خانوادم دور بودم تموم تلاشمو میکردم ب اون خوش بگذره و همه توجهم ب اون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون حواسش به من نبود حتی یه لحظه، میدونی قسمت بد ماجرا کجاس، اونجا که من بعد ازازدواجم موندم تو غربت ...

میدونه اذیت میشی ولی چاره چیه،به فکرخودت باش هیچ چیز واست مهم نباشه

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،