2777
2789

شوهرم دیروز خیلی دلم گرفته بود گفتم ببرمون بیرون 

نبرد گفت خسته م گرفت خوابید وگفت فردا غروب میبرم

امروز غروب اومد گفت کاردارم میرم دنبال کارام

بهش گفتم تو قول داده بودی ماروببری

خلاصه پاشدم شام پختم و زنگ زدم جواب نداد حدسم درست بود با دوستاش رفته بیرون شام

منم پیام دادم گفتم با دوستانی گفت آره شام بخورید من دیر میام خونه

منم پیام دادم گفتم اون وقتی که قرار بود برای من و دخترم بزاری و با دوستات میگذرونی حرومه

من راضی نیستم

چی کنم خسته شدم دلم مسافرت میخواد بیرون رفتن میخواد با دوستاش پایه س ولی با مانه 

من یبار رفتم باهاش مسافرت 😥 یازده ساله زنشم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاش متاهل نیستن ؟اگر هستن خانوادگی برید بیرون

شوهر من با دوستش زیاد بیرون میرفت 

من با خانوم دوستش ارنباط گرفتم الان ناهم باهاشون میریم 

البته مدتی هست که هر دو نوزاد داریم و نمیتونیم بریم

دوباره خودشون تنها میرن

متاهل ه هزار بار گفتم خانوادگی بریم بیرون ولی دوستش قبول نمی‌کنه

خیلی سخته

درکت میکنم

شوهر منم داره دوباره رفیق بازی شروع میکنه 

واقعا راهی به جز صبر و ذره ذره تغییر دادنشون نیست

با دوستاش کجا میره معمولا

شوهر من زیاد اهل قلیونه 

خریدیم تو حیاط هم گاهی میکشم باهاش ولی چندان روش موثری نبود

من یبار رفتم باهاش مسافرت 😥 یازده ساله زنشم

و منی که سال اول ازدواجمون برا اولین بار باهاش رفتم مسافرت شمال دوروز. بودیم و کل دوروز من تک و تنها بودم و اون گوشی ب دست با خواهرا و خواهرزاده هاش یا چت میکرد یا تصویری حرف میزد و من کنار دریا تنها نشسته بودم و گریه میکردم اصلا نفهمیذ هیچ وقت یادم نمیره 

من اجازه ندادم با دوستاش بره بیرون هیچ وقت،خودمون فقط میریم همیشه

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
و منی که سال اول ازدواجمون برا اولین بار باهاش رفتم مسافرت شمال دوروز. بودیم و کل دوروز من تک و تنها ...

بیخیال ،توغصه میخوردی و اون اصلا نمیفهمیده پس خودتو اذیت نکن

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
و منی که سال اول ازدواجمون برا اولین بار باهاش رفتم مسافرت شمال دوروز. بودیم و کل دوروز من تک و تنها ...

😥

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚