2777
2789

سلام خانمها دخترم 2هفته پیش اسهال استفراغ داشت که دکتر بردم امپول وانتی بیوتیک و... خدا رو شکر خوب شد الان 3روزه تب کرده ولی هیچ علائم دیگه ای نداره فقط غذا ویا اب که میخوره میگه دلم درد میکنه بعد سربع میگه خوب شد پروفن میدم تا 5ساعت تب نداره بعد دوباره شروع میشه دیگه خسته شدم دکتر رفتم میگه احتمالا ویروسه چند روز صبر کن خوب میشه اخه چند روز دیگه صبر کنم اعصابم خیلی خورده 

خدایا شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم بردم تا سرم نزدن توش ۳ ۴تاامپول نزدن خوب نشد ینی سرم رو زدن اومد خونه غذاخورد

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
من دخترم بردم تا سرم نزدن توش ۳ ۴تاامپول نزدن خوب نشد ینی سرم رو زدن اومد خونه غذاخورد

من دخترم اشتهاش خوبه همه چیش روال سابقه فقط تب میکنه اول پیشینیش داغ میشه بعدش کم کم کل بدنش کاش میفهمیدم از کجاست 

خدایا شکر 
من دخترم اشتهاش خوبه همه چیش روال سابقه فقط تب میکنه اول پیشینیش داغ میشه بعدش کم کم کل بدنش کاش میف ...

عزیزم مشخص عفونت داره ی ازمایش عفونت ببر بعد عفونت گاهی شربت جواب نمیده برا دختر منم ۴روز تب میکرد تو سرمش آمپول چرک خشک کن ودگزا هم ریختن تاتبش قطع شد بعدش شد اشتها برااشتهاشم جدا دوروز بعدش سرم زد ...

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
من دخترم اشتهاش خوبه همه چیش روال سابقه فقط تب میکنه اول پیشینیش داغ میشه بعدش کم کم کل بدنش کاش میف ...

دخترمنم دقیقا همینجوره ی روز خوبه غروبش میبینی تب شدید کرد نمیدونم چی شده همه چیش خوبه فقط تب میکنه 

فردا دوباره میبرمش دکتر 

اره ببرش گناهه بچه اذیت میشه دکترام درصورتی سرم وامپول میدن طوللنی بشه

دخترمنم دقیقا همینجوره ی روز خوبه غروبش میبینی تب شدید کرد نمیدونم چی شده همه چیش خوبه فقط تب میکنه& ...

دختر منم همینه الان دوباره تب کرده میگه مامان چشمام میسوزه نمیدونم تبش از کجاست دارم دق میکنم 

خدایا شکر 
دختر منم همینه الان دوباره تب کرده میگه مامان چشمام میسوزه نمیدونم تبش از کجاست دارم دق میکنم 

دختر منم میگه چشام میسوزه پریشب اینقد غصه کردم ک نگو .....نمیدونم از چیهخودم دارم بهش چرک خشکن میدم بچم سالم بود یهو اینجوری شد

دختر منم میگه چشام میسوزه پریشب اینقد غصه کردم ک نگو .....نمیدونم از چیهخودم دارم بهش چرک خشکن میدم ...

منم امروز بهش سفکسیم دادم ولی فردا دیگه حتما میبرم دکتر. دختر منم سالم بود الان یدفعه میگه دلم درد میکنه بعد میگه تموم شد تموم شد نمیدونم راست میگه یا نه؟ فردا میبرمش دکتر خدا کنه دکتر تشخیص بده چیه ودوباره ویروس ویروس نکنه

خدایا شکر