babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 عنوان فقط منم ک همش حس ناکافی بودن دارم؟؟؟ 97 بازدید | 15 پست خیلی افسرده شدم نمیدونم دیگ بخاطر حالم باید چیکار کنم این ماه خیلی افسرده شدم همش فکر میکنم همسر کاملی نیستم 1403/02/16 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام۷۱۶۱ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2826 نه منم این حسو دارمخودش باعث شده این احساسو داشته باشم و منم در مقابل بهش حس ناکافی بودن میدم😊 تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 نه منم این حسو دارم خودش باعث شده این احساسو داشته باشم و منم در مقابل بهش حس ناکافی بودن میدم😊 خیلی بده همش گریه شده کارم
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 نه منم این حسو دارم خودش باعث شده این احساسو داشته باشم و منم در مقابل بهش حس ناکافی بودن میدم😊 امیدارم ک حالتون خوب بشه ♥️
دلارام۷۱۶۱ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2826 خیلی بده همش گریه شده کارم هعی درکت میکنم😢امیدوارم از این حال بد عبور کنی تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
انفر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2616 منم مثل توام هر چی همسرم اصرار می کنه تو از هر نظر عالی هستی من انکارش می کنم نه اینطوریا نیست گرفتارم به خدا
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 نه منم هستم شماهم بخاطر کسی اینجور شدین یانه دلیلش چیز دیگس
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 هعی درکت میکنم😢 امیدوارم از این حال بد عبور کنی مممنونم عزیز دلم همچنین
mnmn32 عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 6176 شماهم بخاطر کسی اینجور شدین یانه دلیلش چیز دیگس من دارم جدا میشمدانشگاهم اون چیزی که میخواستم نشد کار ندارم فضای مجازی هم همش دنبال اینه که بگه تو بی نقص نباشی زن نیستی اگه کار نداری بی عرضه ای بی مصرفی فلانی درصورتیکه من شرایطشو الان ندارم مستقل میشم ولی نه الان و ....
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 منم مثل توام هر چی همسرم اصرار می کنه تو از هر نظر عالی هستی من انکارش می کنم نه اینطوریا نیست گرفتا ... منم مشکلی ندارم بخاطر اینک اون مشکلی تو بچه دار شدن نداره و من تنبلی دارم عذاب میکشم همش میگم خدایا کاش با من ازدواج نمیکرد کاش باکسی ازدواج میکرد ک میتونست بهش ی بچه ک لایقش بده
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 من دارم جدا میشم دانشگاهم اون چیزی که میخواستم نشد کار ندارم فضای مجازی هم همش دنبال ... ای خدا انشالله هرچی صلاحته اتفاق بیفته و زودتر از این حال در بیای عزیزم
انفر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2616 منم مشکلی ندارم بخاطر اینک اون مشکلی تو بچه دار شدن نداره و من تنبلی دارم عذابتم میکشممنم چند سال همش سقط داش همش میگم ... اها از اون لحاظ می گی بابا بی خیال همه مشکل نازایی دارن رفع می شه عزیزم منم چند سال مشکل سقط داشتم ، الان دو تا بچه دسته گل دارم شکر خدا
babygerl مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 102 اها از اون لحاظ می گی بابا بی خیال همه مشکل نازایی دارن رفع می شه عزیزم منم چند سال مشکل سقط داشتم ، ... شکر انشالله خدا براتون نگه داره برای منم دعا کنین
roz۲۳ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 3063 من حس میکنم اصلا فرد مفیدی نیستم همچنین مادر خوبی....افسردگی و افکار پوچ اجازه کار بهم نمیدهخدایا خودت نجاتم بده از این حالت