2777
2789

من آقام و چند وقته ی سوال ذهنمو درگیر کرده بود و نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم  و این اکانت خودم نیست فقط میخواستم بپرسم اینکه ما باید تو زندگیمون الگو داشته باشیم ! یا خودمون باشیم ؟! بالاخره همه به دنبال بهتر شدن هستن ، مقلا وقتی میبینی یکی یه ویژگی خوبی داره باید چیکار کنیم باید سعی کنیم مثل او باشیم مثلا درسته که طرف کامل نیست ولی حداقل چیزایی که تو میخای رو داره یا اینکه خودمون باشیم وقتی میگم به خودم ک خودم باشیم حس میکنم نیاز دارم تغییر کنم از یه طرفم وقتی از کسی پیروی میکنم می‌دونم دنبال چیم ولی احساس ناکافی بودن دارم لطفاً نظرتون رو بگین خیلی برام مهمه این موضوع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باش ولی زرنگ باش

خب مثلا میگم البته جسارته رو شما مثال میزنم مثلا میبینم شما به ویژگی خوب داری مثلا ارتباط چشمی قوی دارین اون موقع من باید به خودم بگم ک تلاش کنم این ویژگیو به دست بیارم یا سعی کنم از شما الگو بگیرم و شبیه شما ... البته منظورم ویژگی مثبت هست نه همه ویژگی ها

استاد راهنما همیشه راه رو نصف می کنه که البته راهنما کیمیاست و به سادگی در اختیار همه قرار نمی گیره و دایره اطرافیانت تاثیری در ناخودآگاه ات میذارن که در هر صورت تاثیرش رو در آینده ات نمی تونی انکار کنی.

خوبه ک‌ادم سعی کنه نکات مثبت رفتاریه دیگرانو در خودشم نهادینه کنه اما تقلید کورکورانه خیر..خودت باش ...

ینی فقط تمرکزم بزارم رو ویژگی که دوست دارم نه ک خود طرف 

بنظر من یه سری ویژگی های عمومی مثل قوی بودن اینارو باید از کسایی که دارن یاد بگیریم و رو خودمون اجرا کنیم و برا بقیه بحش ها به افراد دانا تو اون زمینه مثل روانشناس ها یا آدمای موفق گوش بدیم و در واقع ازشون الهام بگیریم و اون هایی که بر اساس شرایط خودمون لازم داریم استفاده کنیم

خب مثلا میگم البته جسارته رو شما مثال میزنم مثلا میبینم شما به ویژگی خوب داری مثلا ارتباط چشمی قوی د ...

خواهش میکنم 

اگه تو زندگیمون الگوهای خوبو در پیش بگیریم عالیه وهیچ مانعی ندارع

شما از لحاظ رفتاری متظورتونه یا چیز ای دیگه 

متوجه نشدم

خواهش میکنم  اگه تو زندگیمون الگوهای خوبو در پیش بگیریم عالیه وهیچ مانعی ندارع شما از لحاظ رف ...

از لحاظ شخصیتی رفتاری ، گفتم که مثلاً یکی چ بدونم قویه نترسه ، ارتباط قوی داره خب الان ما این ویژگی هارو دوست داریم تو این وضعیت باید چیکار کنیم 

از لحاظ شخصیتی رفتاری ، گفتم که مثلاً یکی چ بدونم قویه نترسه ، ارتباط قوی داره خب الان ما این ویژگی ...

بنظرم ادم اول باید شخصیت و رفتار خودشو داشته باشه اما اگه حس ناکافی بودن در رفتار وشخصیت خودش میبینه، میتونه عز بقیه الهام بگیره 

مثلا ما تو زندگیمون به مشکل بر میخوریم، سعی میکنیم به کمک یه بزرگتر یا روانشناس مشکلمونو حل کنیم 

میتونه مصداق همین باشه