2777
2789

از تاپیک رد نشو چون یه حکمتی توش بود که وارد شدی ❤️🫶

میخام سوره واقعه بخونم برای حاجت همگی 

من یکبار برام معجزه شده 

از خوندن سوره واقعه هدیه به شهید ابراهیم هادی. حاجت غیر ممکن من. ممکن شد❤️دعام گیراست 

❤️👈👈❤️اسمتون رو بدین . یا اگه خواستید بنویسید (من ). من برای 

همتون التماس دعا دارم 👉👉❤️❤️❤️

انشالله شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو و شهید محمد رضا تورجی زاده . تمام غیر ممکن های زندگیتون رو ممکن کنه❤️❤️❤️

در حق همدیگه دعا کنید دوستان . دعای دسته جمعی خیلی زود میگیره 

التماس دعا 

برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و همسرم و رسیدن پدرم به ثروت هم دعا کنید  ممنونم

🥰🌱🤍

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي من تورو خدا دعا كن انگشترمو پيدا كنم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

فاطمه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)