2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی دارم-خانمهای شاغل

473 بازدید | 63 پست

من شاغلم واقعا درمونده شدم،به هیچ کاری نمیرسم،مدام هم خسته ام،....اگه از نظر مالی اوکی بودم سرکار نمی‌رفتم اما الان مجبورم برم اللخصوص که شغلم هم نسبتا خوبه دلم نمیاد رهاش کنم ،خیلیییی زحمت کشیدم تا به اینجا برسم اما الان کم اوردم،خستم نمیتونم خونه تمیز کنم یا تفریح کنم...مدام دلم میخواد بخابم،از الان فقط منتظرم آخر هفته بشه که دو روز تعطیل باشم

شماهم مثله منید؟چیکار کنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چررا بنده خدا کمک می‌کنه

خب پس چطور بازم اینجوری خسته می‌شین؟ آخه من خیلیا رو میشناسم که خانومه شاغله و زندگی خیلی خوبی دارن.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
کاارمندم.از ۷:۳۰,تا۴:۳۰ پنجشنبه جمعه تعطیلم چهل دقه هم تو راه رفت و چهل دقه تو راه برگشت به خونه ...

حق داری ساعت کاریت زیاده.

باید برنامه ریزی کنی دیگه.

مثلا پنج شنبه جمعه برای دو شب غذا بپز فریز کن.یکی دو شب غذای فوری درست کن.مثل مرغ و ماکارونی.