2777
2789

ما اصلا بهم نمیخوریم 

خونواده من تحصیلکرده پولدار با شخصیت با ادب اما خونواده شوهرم تو روستان (بحثم روستا یاشهر نیست)

فحش خارمادر مثل نقل و نبات حتی اعضای خونواده بهم میدن بی ادب اصلا احترامات ندارن 

تا میام خونه پدرشوهرم اینا نیش و کنایس ک بارم میکنن بعد ک میگم ناراحت شدم میگن شوخی کردیم 

تموم کادوهای عقد و عروسیمون برداشتن ندادن تموم شاباش هامون برداشتن ندادن 

اصلا همچین خونواده ای من تو عمرم ندیدم 

پدرشوهرم رفت یارانه منو و شوهرم فعال کنه ۱ میلیون وام میدادن سرش، بدون اینکه به ما بگه ۱ ملیون وام برداشته بود واسه خودش ک قسطش تاچندوقت پیش داشت کم پیشد از حساب ما....بعد ما بعد چندوقت دیدیم پول یارانه کم میاد شوهرم پرسیده بود گفته بودن آره برداشتیم قسط داشتیم دادیم ب او

شوهرم هم خودش عصبی سر کوچکترین چیزها دعوا راه میندازه

هرروز بارها دعوا داریم و اعصاب منو خورد میکنه 

بددهن هرچی از دهنش درمیاد میگه 

اینسری میخواست بره خونه مامانش گفتم من نمیام دوست ندارم اونجا منو اذیت میکنن بهم خوش نمیگذره منو کتک زد ک باید بیای ،گفتم من میرم خونه بابام منو ببر ،منو از خونه ساعت ۳ بعدظهر انداخت بیرون گفت نمیبرمت، من اومدم خونه بابام ۱۵ ۱۶ روزه ۳ ۴ روز پیش زنگ زد عجز و التماس و گریه ک اشتباه کردم غلط کردم بیا از نو بسازیم ۲ روز هرروز زنگ زد پیام داد گفت اشتباه کردم بیام دنبالت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیره خودته دیگ وقتی دیدی هم سطح نیستین چرا ازدواج کردی باهاش؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

وقتی قراره برگردید برای چی قهر میرید؟دلتون منت کشی جلوی عموم میخواد یا استرس دادن به پدر مادرتون رو دوست دارید؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

گفتم نه من ۱۰ بار قهر اومدم ۴ بار منو سرظهر از خونه انداختی بیرون تو دوست نداری که چه دوست داشتنی،خلاصه کلی التماس و خواهش کرد من هی میگفتم طلاق ،تا گفتم باشه فعلا نیاز دارم تنها باشم فکر کنم ب ادامه این زندگی ،اون گفت باشه زنگ نمیزنم تا شنبه فکراتو بکن بهم بگو حالا از پنجشنبه ک زنگ زده بود دیگه زنگ نزده ،راستش من دوسش دارم با اینکه میدونم اشتباه ولی خیلی دوسش دارم و الان خیلی دلم تنگ شده براش ،بنظرتون زنگ بزنم قطع کنم بعد زنگ زد بگم بیرون بودم دستم خورده ؟؟؟