2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایید 🌱 نماز شب

114 بازدید | 23 پست

امشب میخوام اگر سعادت داشته باشم نماز شب بخونم 

اسم خودتون پدر مادرتون یا هر کس دیگه ای که دوست دارید بنویسید اگرم بیشتر از ۴۰ نفر شد بقیه رو فردا شب میگم 🤍

من تازه شروع کردم به خوندن نماز شب اگه توصیه یا صحبتی دارید خوشحال میشم بشنوم 🌱

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت روا بشی برای خوشبختی و عافیت و عاقبت بخیری سیدمحمد هم دعا کن

انشالله حتما 🤍

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍

التماس دعا التماس دعا التماس دعا ، برای سلامتی پدرم تو نماز شب حتما دعا کنین پدر من مشکل ریه دارن از خدا سلامتیش رو بخواه اسمم فاطمس اسم پدرم علیرضا تو رو خدا دعا کن مشکل خاصی نداشته باشه  برای خوب شدن رابطم با شوهرمم هم دعا کن التماس دعاااااا 

عزیزم لطفا دعا کن هرچه زودتر اسباب خیر و الهی برای گشایش بخت نسیم سادات و ازدواج موفق فراهم بشه

و تو آزمون استخدامی باخیر قبول و استخدام بشه

ان شاءالله به خواسته دلت با خیر برسی 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

فاطمه 

دعا کن بچه ام صحیح و سالم بیاد بغلمون

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
التماس دعا التماس دعا التماس دعا ، برای سلامتی پدرم تو نماز شب حتما دعا من مشکل ریه دارن از خدا سلام ...

انشالله حاجت روا بشی عزیزم 🤍