2777
2789

نمیدونم چرا اینقد ناامیدم چرا نمیخام برای تغییر زندگیم یه کار اساسی کنم
نسبت ب هم سن و سالام خیلی بی ذوق ترم خیلی گوشه گیر ترم . میبینی میگن هر کی بیشتر میخنده غصه هاش بیشتره واقعا راست میگن هزار بار خندیدم و در همون لحظه ب خودم میگفتک کااااش این خنده ها از ته دل بودن کاش یه امیدی برای زندگی میداشتم
کنکورم دوماه دیگش س . یکیشو هفته پیش دادم با درصد حدود 20تا30 نهاییی هم دارم هنوزم با وجود داشتن برنامه خوب یهو وسط روز غصه تموم دلمو میگیرع و از همه چی دست میکشم
کاش بیشتر مراقب اطرافیانمون باشیم من الان حسرت این ب دلمه ک یکی بهم بگه من خودم کنارتم مشکلت چیه .دوستام هستن ولی ازشون خستع شدم نسبت بهشون حس خوبی ندارم دیگه مشکل از خودمه یعنیاونا خوبن بیچاره ها

یه اهنگ یادگاری دارم از مجید معظمی هنوز گوشش میدم و این درحالیه که اون ادمی ک اینو برام یادگار گذاشته حتی منو یادش نمیاد و اون دلیل تمام این بدبختیامه اماااا بازم خودش نمیدونه
من وقتی اینجا چنین تاپیکایی میبینم زیاد طرفو درک نمیکنم این درحالیه ک اون ادم با تمام غصه و غم اون تاپیکو زده برا همین میگم کاش جایی ک دردودل میکردم اینجا نبود=(((((

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
چن سالته؟ لذت ببر از زندگیت بابا، گور بابای دنیا!!

20 بیخیال تو این سن ایقد فکر خیال دارم ک از چند سال دیگمم میترسم

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند تا نکته رو میخوام بهت بگم.

اول اینکه تو الان توی دوران طلایی زندگیت هستی. اینو تو الان درک نمی کنی و وقتی متوجه اون میشی که مثل من این سن و سال رو رد کرده باشی. پس خیلی خیلی با خودت عشق بورز و عااااشف خودت باش و سعی کن از تمام انرژی در مسیر پیشرفتت استفاده کنی. 

حتما از ویس های انگیزشی کتاب های صوتی استفاده کن. .

من خودم اپلیکیشن طاقچه رو نصب کردم و وقتی کار خونه انجام میدم یه کتاب صوتی دانلود می کنم و گوش میدم‌ . امروز سمینار تمرین های قدرتمند برای افزایش اعتماد به نفس جک کنفیلد رو گوش دادم معرکه بود... چنین محرک هایی نمیزاره خسته بشی‌‌ 

بشین درستو بخون و سعی کن فکرت رو کنترل کنی 

میخونم ولی اونجوری ک باید ن مدرسه تیزهوشان درس مسخوندم ایقد حیفم میاد ک دارم استعدادمو الکیییی ازش استفاده نمیکنم کاش میفرتم ی جایی ک کسی نبود این دوماه رو میخوندم ایندمو میساختم

دوم اینکه خیلی خودتو سرزنش نکن که چرا من برنامه ریزی کردم و رها کردم یهو... 

این کاملا طبیعیه.. همه همین طور هستن. اصلا تا یه چیز رو رها نکنی پی به اهمیت اون نمی بری.. باید شکست بخوری تا پیروز بشی. مخصوصا برای درس خوندن و کنکور و آزمون... تو باید هدفمند باشی و ار روز تلاش کنی‌ 

اگه امروز برنامه ات رو رها کردی به هر دلیلی سعی کن دوباره بری سمتش ... اگه نشد بگو فدای سرم من حتما امروز رو جبرانش میکنم .. از طبیعت گل و گیاه ، موسیقی بی کلام برای آرامشت بهره ببر

عزیزم چند تا نکته رو میخوام بهت بگم. اول اینکه تو الان توی دوران طلایی زندگیت هستی. اینو تو الان در ...

ته خط میدونی کجاست؟ همونجام . با اینکه هیچ کم و کسری تو زندگیم ندارم و خانواده ی خوبی دارم ولی فکر و خیال ی موضوع در گذشته و ناامیدی داره دییوونممم میکنه

هنوز چیزی رو از دست ندادی! ادامه بده 

هعییی =((

سوم اینکه هیچ کس، تاکید می کنم هیچ کس نمی تونه تو رو کمک کنه یا بهت انگیزه بده جز خودت.. 

یه جمله ای بود که خیلی قشنگ بود. می‌گفت تو در آینه نجات دهنده خودت رو می بینی . یعنی نباید از کسی انتظار داشته باشی.. حتی نزدیک ترین دوستات.. تو فقط خودت هستی که می تونی اوضاع رو سامان بدی نه کس دیگه.. 

فقط با انگیزه ادامه بده و هر جا خسته شدی به مسیری که میری شک نکن . فقط کافیه بشینی یه نفس بگیری و دوباره ادامه بدی.. 

نمی تونی جا بزنی .. مسیر جاده ، یه طرفه ست و مسیر برگشت نداره.. 

برو که پیروز میشی و موفقیت در راهه.. 

من گفتنی ها رو بهت گفتم . دیگه خود دانی ...  خودتی و خودت

ممنونم ازت ک وقت گداشتی واقعا اسمی ک برا خودت گذاشتی برازندته مهربون جااااانم

چی‌شده؟  دوس پسرت گذاشته رفته؟ 🥲😂 چکات برگشت خوردن!؟ طلبکار اومده بالا سرت!؟ بلند شو همت کن ...

ن والا همشون اوکین   خستممم فقط همین