2777
2789
عنوان

هشدار در مورد لینک کلاه برداری+ عکس

182 بازدید | 16 پست

سلام من قبل از عید بایه خانواده به مشکل خوردم که گفتن میریم ازت شکایت می‌کنیم آدرس نداشتن اما شمارمو داشتن  دیشب، یه پیام اومد که الان عکسشو می‌زارم خدا شاهده فکر کردم از طرف اون خانواده شاکیه،،سریع وارد لینک شدم  زده بود شش تومان واریز کنید تا برگه رو نمایش بدیم ،و رمز پویا و شماره کارت رو زدم و حدود سی میلیون هم تو حسابمون پول بود ،نمیدونم چی شد عملیات موفق نشد و همون لحظه کاری پیش اومد رفتم بیرون صبح فهمیدم اون پیام هکر بوده ،😰 و برای چند نفر از دوستان هم ارسال شده و ربطی به خانواده ی شاکی نداشته چقدر من دیشب اون خانواده رو فحش دادم ،😓😐عکس پست بعد

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر تو کارتم ۵ تومنم ندارم 😂خودش موجودی رو ببینه برام پول میزنم😂😂🤲🏻

،😂 یعنی این بهترین کاره

از کجا فهمیدین اسمش محمود هست که ذخیره کردین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عه واسه شوهرمم شبیه همین اومده بود و منم پیام دادم زر نزن بابا نامه از روی نامه ابلاغیه تو چطور شمار ...

اخه دقیقا اون یارو شمارمو داشت آدرس نداشت چقدر دیشب تمرین کردم تو دادگاه بر علیه ش چی بگم امروز کلی دلم براش سوخت،😥😑

خودش ذخیره شده بود حتا عکس هم داشت اما عکسشو بعد از یکساعت حذف کرد فکر کنم عکس هم جعلی بود 

خودش ذخیره شده بود حتا عکس هم داشت اما عکسشو بعد از یکساعت حذف کرد فکر کنم عکس هم جعلی بود 

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خودشون اسمشونو موقع ورود انتخاب میکنند . واسه من اسمشو گذاشته بود راستین و میزدی روی پروفش نه اسم دیگری بود نه عکسی نه شماره ای نه هیچ چیز نه آیدی و نه بیویی !!!!!