دوتا بچه گربه دارم نژادشون خونگی نیست جای خوبی نبودن از وقتی به دنیا اومدن تا الان بزرگشون میکنم نمیخوام لوسشون کنم بعد آسیب ببینن یکیشون خیلی لوسه الانم رو دستم خوابیده یکم دیگه بزرگ بشه میره من چیکار کنم🥲 افسرده میشم😪 میخوام سرم به یچی دیگه گرم بشه 🥲
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره مجبورن برن از پیشت چون خونگی هستن و فضای بیرون نبودن بلد نیستم بخاطر حس جنسی شون هست که میرن دقت کرده باشی قبل از بالغ شدن اصلا جایی نمیرن می ترسن برن
عقیم کردن برای سلامتی شون هم بسیار خوبه با دکتر شون مشورت کن
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
احتمال ابتلا به سرطان پروستات و واسه ماده ها یه سرطان دیگه رو کاهش میده
از نظر روحی آروم ترن