2777
2789

واسه درمانش خوبه؟؟

یا فقط برا بهبود درد موقتی؟؟؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیسک کمر و گردن درمان نداره عزیزم  فقط باید مراعات کرد و مراقب بود  من 14 جلسه فیزیوت ...

الان چند وقته؟

درد برنگشتع؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
درد دارم مثلاً اگه زیاد سرپا بمونم  یا وسیله سنگین بلند کنم  الان خوبم و باشگاه هم می ...

اذیت نمیشی

دیسک گردن دارین یا کمر؟

من هردوشو

اذیت نمیشی دیسک گردن دارین یا کمر؟ من هردوشو

دیسک کمر دارم 

اگه مراعات نکنم درد شروع میشه ، اما خیلی مراقبم 

زیاد کاری انجام نمیدم ، وسیله بلند نمیکنم ، زیاد پای اجاق گاز و ظرفشویی سرپا نمیمونم ، ورزش سبک انجام میدم 

بله، فیزیوتراپی می‌تونه تأثیر خوبی روی درمان دیسک کمر و گردن داشته باشه. با تقویت عضلات، کاهش التهاب و بهبود حرکت، درد کمتر می‌شه و نیاز به جراحی کمتر پیش میاد. اگه جای خوب می‌خواید، فیزیوتراپی پارسه زیر نظر دکتر محمود اکبری گزینه مناسبیه.