2777
2789
یه پسر دارم ،واسه دومی چند ماهه درگیرم ،حالا نمیخواستم سریع باردار میشدم 

من میخوام برای سومی اقدام بکنم میترسم از بس سر پسر اولم اذیت شدم تا باردار شدم دومی رو خوب بود زود باردار شدم حالا دوباره از استرس بی بی چک منفی هنوز اقدام نکردم  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عزیزم مبارکه برا منم سه روز قبل موعد خیلی از این کمرنگ تر بود باردار بودم...از همین حالا رعایت کن مو ...

انشالا ،وقت دندون پزشکی داشتم انفاقا نرفتم ،گفتم بزار خیالم راحت سه بد برم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا نشده پریودت عقب بیوفته.؟؟ من یسری  یههفته دیر شدم فکر کردم باردارم رفتم بی بی گرفتم بزن ...

ن ۶ ماه قرص خورده بودم این ماه دکتر گفت نخور برو سونو تا ببینم وضعیتت چ شکلیه

سونوم عالی بود حالا میترسم با جلوگیری طبیعی گرفتع باشه لاکردا دوتا بچه پشت هم دارم دیگ توانشو دارم

من میخوام برای سومی اقدام بکنم میترسم از بس سر پسر اولم اذیت شدم تا باردار شدم دومی رو خوب بود زود ب ...

دقیقا منم الان چند ماهه هی میزنم منفی میشه ،کلا آدم ترس داره البته پسرم اصلا نفهمیدم باردارم دو ماه بود پرویید نشدم رفتم دکتر حتی قلبشم تشکیل شده بود 

ن ۶ ماه قرص خورده بودم این ماه دکتر گفت نخور برو سونو تا ببینم وضعیتت چ شکلیه سونوم عالی بود حالا م ...

چند ماه بعد قرص فک‌کنم‌تخمدانها هنوز ضعیفه ،ولی بازم احتیاط کن

نه الان عقب ننداختم سه روز مونده به پروییدیم عجله داشتم 😂😂😂

همه کاربرا گفتن مثبته و. مبارکو... امیدوارم اونی که دلت میخواددبشه اما من دلم میخواد بهت بگم صبر کن عزیزم تااز موعدت چند روزی بگذره یهو خوشحال بشی بعد پریود بشی بخوره تو ذوقت... انشالله هرچی صلاحه. 🙏🏻

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همه کاربرا گفتن مثبته و. مبارکو... امیدوارم اونی که دلت میخواددبشه اما من دلم میخواد بهت بگم صبر کن ...

اره دقیقا ،حالا این سه روز باید صبر کنم ولی آدم دلش می‌خواد الکی خوش کنه که مثبته

ن ۶ ماه قرص خورده بودم این ماه دکتر گفت نخور برو سونو تا ببینم وضعیتت چ شکلیه سونوم عالی بود حالا م ...

سخته عزیزم.. امیدت بخدا.. واقعا طبیعی جلوگیری مشکله.. حالادیگه مجبوری باهاش روبرو بشی یه بی بی بزن یادبرو آزمایش نبودی دیگه خیالت راحت بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻