2777
2789
بله همون موقعه افتاد سریع

پس احتمال خیلی زیاد مثبته فردا دوباره امتحان بکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فردا میخام برم آزمایش 

انشائ الله ک باخبرای خوب بیای منم چهارشنبه وقت ازمایش دارم ۱۲روز انتقال دادم دعاکنین مثبت بشه انتظار خیلی سخته بخدا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشائ الله ک باخبرای خوب بیای منم چهارشنبه وقت ازمایش دارم ۱۲روز انتقال دادم دعاکنین مثبت بشه انتظار ...

واقعا خیلی سخته شش ماهه تحت درمانم ،قرص لتروزول خوردم این ماه سه تا 

خدا کنه ،باورم نمیشه اصلا آنقدر که بیبی زدم نشده

عزیزم ان شاء الله به زووووودی مامان بشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من نمیخام

اخی عزیزم انشائ الله هرچی صلاحته ولی توروخداااا اگه یک درصدم مثبت بودی مدیونی بلایی سرش بیاری خیلیارو دیدم دنبال سقط کردنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مثل من منم نمیخام

بی بی ت مثبت شد ؟؟؟؟ 

من مشکل رحمی داشتم دکتر کلا کاندوم رو قدغن کرد ۶ ماه قرص خوردم این ماه گفت نخور برو سونو 

حالا موندم ول معطل 

همیشه با قرص دو روز جلو مینداختم اگ بخابم با دوروز جلو انداختن حساب کنم ۶ روز عقب انداختم 🤦🤦🤦🤦 

میترسم بی بی برنم خونه دارم