2777
2789
عنوان

معلم تبعیض گر

263 بازدید | 6 پست

سلام خانومای عزیز 

شاید این موضوع براتون خیلی چرت بیاد ولی برام مهمه و میدونم که همتون ممکنه تجربه کرده باشین من یه معلم دارم که خیلی خشک و سرده البته فقط با کلاس ما اینطور سرد برخورد میکنه ولی با کلاس دیگش خیلی صمیمی برخورد میکنه اونارو بغل میکنه باهاشون حرف میزنه... و این فرق گذاشتنا واقعا خیلی اذیتم میکنه خیلی حسودی میکنم لازمه بگم که اون یکی کلاس نه درسشون خوبه نه هیچی خیلیم شلوغن ولی ما احترامشو نگه میداریم تلاش میکنیم نمره خوبی بگیریم ولی احساس میکنم اون همیشه نادیده میگیره به خصوص منو که احساس میکنم هیچوقت تلاشامو نمیبینه هیچوقت تحسین نمیکنه... شما راهکاری دارین واسش؟ چون با این وضع محیط مدرسه برام جهنم شده 🙂💔

M♡R

وای فکر نمیکردم یکی مثل خودم این دغدغه رو داشته باشه

زمانی که دبستان بودم یه دختری بود تو کلاسمون مامانش معلم بود، اینقدر معلما هواشو داشتن مثلا آزمون که می‌دادیم اینو میبردن یواشکی تو دفتر که غلطاشو تصحیح کنه تا نفر اول اعلامش کنن، و خیلی کارای تبعیض‌آمیز دیگه

من از معلم و اون مدرسه و اون دختر متنفر بودم

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای فکر نمیکردم یکی مثل خودم این دغدغه رو داشته باشه زمانی که دبستان بودم یه دختری بود تو کلاسمون م ...

چه بد واقعا من طوری نیستم که رفتار بقیه برام مهن باشه ولی این معلم بغضمو در میاره 

M♡R

چه بد واقعا من طوری نیستم که رفتار بقیه برام مهن باشه ولی این معلم بغضمو در میاره 

من کاملا درک می‌کنم

فقط باید تحمل کنی بگذره

راه دیگه گزارش به آموزش پرورشه

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

من کاملا درک می‌کنم فقط باید تحمل کنی بگذره راه دیگه گزارش به آموزش پرورشه

اخه میدونی از لحاظ عاطفی این معلم تبعیض قائل میشه فک نکنم بشه کاریش کرد اونقد دوس داشتم با منم مثل بقیه بوددد🫠💔

M♡R