2777
2789

مثلا صبح بیدار شدم اتاق خواب مرتب میکنم

میرم اتاق خواب بعدی هم ی دستی میکشم مثلا جمع کردن لباس اینا

هرروز ناهار میپزم

ظرفم زیاد میشورم

لباسشویی یه روز در میون

جاربرقی و سرویس هفته ایی یبار میشورم

ولی جارودستی میکشم همش

گازم هرروز سطحی پاک میکنم چون شیشه ایی ولی کلی و اصولی هرچند روز

البته من بچه ندارم

ولی سعی میکنم خونمو تمیز نگه دارم هرکی میاد میگه خونت همش تمیزه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

بچه دار بشی هیچ وقت روتین نداری

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دار بشی هیچ وقت روتین نداری

روتین خاص نه منظورم کارایی که هرروز میکنید

یکی میبینی هر روز جاروبرقی میکشه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

من خیلیکار میکنم خیلی خسته مبشم دختررمم درس داره خیلی اذیت میکنه بادرساش دیگه رسما روانی سدم از دست کارای خونه و بچه داری😭

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم برنامم همینه.فقط هفته ای دو بار جارو برقی میکشم و گردگیری و طی میکشم

من باردارم میزان کارهام خیلی کمتر شده

مثلا چند روز پیش نشستم سرامیک دستمال کشیدم

قبلا بخارشوی میزدم

من نمیتونم روتین منظم داشته باشم اما هر شنبه گردگیری و جارو دارم و یکشنبه ها سرویس و بالکن رو میشو ...

منم روز خاصی درنظر ندارم

این برنامه ها بخاطر اینه که بچه نداری بچه بیاد برنامه تعطیله 

دیگه این کارها عادیه اگه نکنی نمیشه😐😂

صبح پامیشم اتاقو جمع میکنم صبحونه یه چیزی درست میکنم با پسرمو شوهرم بخوریم ناهار درست میکنم

دوروز در میون جارو و دستمال کشی و سرویسو میشورم

هرروز گازو پاک میکنم هفته ای یه بار سینکو اساسی میشورم لباسم بستگی داره هروقت لباس جمع بشه میشورم معمولا هفته ای یکی دوبار

جدیدا خیلی حساس شدم نمیدونم چمه

تازه امروزم فهمیدم باردارم🙄