2777
2789
عنوان

پسنداز مخفی

180 بازدید | 20 پست

بچه ها من پی انداز مخفی شروع کردم همسرم نمی‌دونه پولام دست مادرمه روزی ۱۰تومن هر چی بیاد دستم میزارم خوبه بنظرتون؟ مادرم گاهی خودش مبلغی میزاره رو پولم

آره عالیه 

منم اینکارو انجام میدم مثلا جایی کم بیارم برمیدارم خیلی کارمو راه میندازه 

مثلا چندوقت پیش حدود 5 تومن جمع کرده بودم واسه پول دستبندم کم داشتم استفاده کردم

آره عالیه  منم اینکارو انجام میدم مثلا جایی کم بیارم برمیدارم خیلی کارمو راه میندازه  مث ...

اره واقعا مامانم میگه زن باید همیشه یه پس انداز مخفی داشته باشه مبارکت باشه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا مامانم میگه زن باید همیشه یه پس انداز مخفی داشته باشه مبارکت باشه عزیزم

موافقم ولی من نمیتونم ادامه اش بدم همیشه خرج میکنم دوباره از صفر شروع میکنم😅

مرسی عزیزم❤️

بله پس انداز خیلی خوبه !! اما میگی مخفی شرایط زندگیت حتما مجبورت کرده که مخفی کنی دیگه !!& ...

نه همینجوری کلا دوست دارم داشته باشم مامانم میگه لازمه برای یه زن

نه همینجوری کلا دوست دارم داشته باشم مامانم میگه لازمه برای یه زن

خب جمع شد طلا بگیرید 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم از پس انداز مخفیم الان حدود ۱۷تومن جمع کردم اما بازم ولخرجیام شروع شده میترسم طلا بگیرم ضرر کنم خیلی بالا رفته

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

منم از پس انداز مخفیم الان حدود ۱۷تومن جمع کردم اما بازم ولخرجیام شروع شده میترسم طلا بگیرم ضرر کنم ...

افرین بهت واقعا خوبه ببین فکر کن نداری اون پولو طلا بگیر و اینکه بده دست مادر یا خواهری که جلو دستت نباشه