2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست
بشینین محکم باهاش صحبت کنین و بگین که این رفتارش ناراحتتون میکنه خانم  و علت این رفتارش رو جوی ...

محکم نشستم حرف زدم  گفتن دنبال حرفی الکی از روی بیکاری ادم اهل بحث نیستم 

دم کن کافیه ۱۰ دقیقه رو اجاق بمونه کافیه

ممنون فقط شوهر من ۹۸ کیلو هست اجاق نشکنه🤣

به نظرت نگه دادم آخر هفته ببرم باغ با هیزم گرمش کنم 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث نه خانم چون تو بحث جای طفره و دور شدن از موضوع اصلی صحبت زیاده خانم 

شوهرم در این مواقع شبکه رو عوض میکنه و کار های کرده نکرده منو میکوبه توی سرم منم دیگه بیخیال میشم فقط واسه اینکه ادامه نده

مثل خودش شدم اصلا متوجه نشد حرف نمیزدم ساکت میشدم حتی یواشکی گریه میکردم ولی ندید 

باعلاقه ازدواج کردید؟شاید واقعا مدلش به شما اینه و باید خودش بخواد ک تغییر کنه به زور نمیشه...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

واسه منم همینه تا حرف نزنم نمیزنه کلا فقط من حرف میزنم اون فقط تی وی و گوشی نگا میکنه حتی اهم و اوهوم هم نمیکنه انگار دارم با خودم و دیوار حرف میزنم چیزی هم میگم شاکی میشه میگه چی بگم ذهنم مشغوله😂😐دقیقا از فردای عقد شد یه آدم دیگه

واسه منم همینه تا حرف نزنم نمیزنه کلا فقط من حرف میزنم اون فقط تی وی و گوشی نگا میکنه حتی اهم و اوهو ...

ماله منم گوشیش  هووم هست به خودشم گفتم شوخی شوخی گوشی تو از من بیشتر دوست داری هر هر میخنده