2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام سرده

317 بازدید | 31 پست

سلام سه ساله ازدواج کردم  تازه صاحب ی دختر شدم شوهرم  خیلی باهام سرده و خشکه تا قبل از اینکه بفهمم شیفت کار میکرد مهمونی زیاد نمی تونستیم باهم بریم ولی الان توی مهمونی ها هست چون دیگه شیفت بر نمیداره میریم باهم مهمونی با زن داداش میگه میخنده باهمه خوش و بش میکنه ولی با من به زور اونم اگه خودم باهاش حرف بزنم 

میدونید خیلی راهکار رو انجام دادم بهش توجه کردم محبت کردم ولی نشد . واقعا بعضی اوقات دلم میگیره ولی به خاطره دخترم به روی خودم نمیارم

گفتم اینجا بگم شاید کسی تجربه مشابه داشته کمکم کنه ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راه اینه رک از خودش و جدی بپرسی بشین جلوش محکم منطقی و جدی سوالات و بپرس انقد جدی که متوجه عمق فاجعه بشه و جواب بده

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

منم ۳ ساله ازدواج کردم پسر یکساله داریم دقیقا شوهر منم باهام سرده انگار من چیکارش کردم تو چشم دشمن منو میبینه بعد از زایمان هم کلی یه آدم دیگه شد رفته رفته بعد میشه رابطمون ما که دعوا نداشتیم الان هر روز داریم

اره مشکلی نیس ولی حرارتشو خیلی کم کنه در قابلمه هم ببنده اگه جا نشد یکمی شوهرشو با چوبی  یا شلی ...

ممنون از راهنماییت میتونم آب پز کنم یا همون دم کنی بزارم با شعله پخش کن آروم گرم بشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
 امتحان کردم بهم گفت الکی دنبال حرفی

خب پس توام مث خودش شو ببین چیزی میگ دقیق مث مث خودش

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
منم ۳ ساله ازدواج کردم پسر یکساله داریم دقیقا شوهر منم باهام سرده انگار من چیکارش کردم تو چشم دشمن م ...

ماله من قبل از زایمانم همین بود فکر میکردم کلا اخلاقش اینه زیاد اهل حرف نیست ولی الان چن سری میکنم نه فقط با منه بیچاره اینجوریه