2777
2789
عنوان

بیاین بگم مادرشوهرم چطور آبرومو برد 😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 91 پست
بعد می‌رفت زنگ میزد به شوهرم به اونم فوحش میداد زنیکه ی روانی خداروشکر میکنم از اول خاستگاری شوهرم خ ...

منم دورم بخدا یک ساله ندیدمش حتی تو شهر غریبم نمیزارن زندگیمونو بکنیم

خونه خراب شده ش خیلی دوره تا اینجا یعنی برم ۸ ساعت راهو؟اگه شوهرم نیاد چی؟

نه بابا ارزش نداره این ادم، تماس بگیر اگه دلت آروم نمیگیره همونطور که گفتم حرفاتو بزن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ارزش نداره این ادم، تماس بگیر اگه دلت آروم نمیگیره همونطور که گفتم حرفاتو بزن

خیلی عصبیم میترسم زنگ بزنم و حرفای بدی بهش بزنم.میخوام به شوهرم بگه برخورد کنه باهاش

منم دورم بخدا یک ساله ندیدمش حتی تو شهر غریبم نمیزارن زندگیمونو بکنیم

منم دور بودم از شهر خودم البته شوهرم شهر خودم بود 

بعد از پشت تلفن انقد بهم توهین میکرد به خانوادمم خیلی توهین میکرد یه دروغایی می‌گفت از خودش که همش راست میشد بعد می‌رفت به شوهرم می‌گفت من بهش گفتم شوهرمم می‌گفت این حرفا رو نمیدونسته مامانت بهش زده سره همین چیزا میشد. تا چندین روز ما باهم بحث داشتیم هر چی قسم می‌خوردم شوهرم باور نمی‌کرد البته یه جورایی حق میدادم بهش چون رو دست میزد دروغ می‌گفت همش درست میشد ولی خوب بازم خداروشکر میکنم که گورشو از زندگیم گم‌کرد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

با خانواده ی شوهرت منظورمه 

مادرش از اول از من بدش میومد و دلش میخواست خواهرزاده خودشو برای شوهرم بگیره.حتی وقتی میدید شوهرم بهم محبت میکنه خیلی ناراحت می‌شد و… چندبار هم بهم تیکه انداخته که تو بیوه بودی پسر منو گول زدی و… بعد گفت من وقتی ازدواج کردم دختر بودم دختررررر

مادرش از اول از من بدش میومد و دلش میخواست خواهرزاده خودشو برای شوهرم بگیره.حتی وقتی میدید شوهرم بهم ...

وااااای دقیقا عین مادرشوهر من وقتی نامزدی کردیم همش زنگ میزد بهم می‌گفت همین الان میخوای برم دختر خواهرمو براش بگیرم منم میگفتم برو بگیر منتظر چی هستی اونم می‌گفت فقط تو رو میخواد خودش میدونست پسرش منو از جونش بیشتر میخواد بهش ثابت شده بود ولی دست بردار نبود 

حتی تو نامزدی هم به شوهرم گفته بود برم برات خاستگاری ولی قبول نکرده بود خدا از سرش نگذره که انقد مارو اذییت میکرد 

چطور گورشو‌ گم کرد ؟ قطع رابطه کردین؟

اره من الان یه ساله عقدم فقط روز خاستگاری دیدمشون و یه بار هم رفتیم برای خرید عقد که روز خرید یه فیلمی بازی کرد وقتی نوبت خرید من شد هیچی نگرفت بعدم فردای روز خرید ساعت ۷صبح زنگ زد به مامانم که دخترت اینجوریه و اونجوریه که مثلا بهمش بزنه آخرشم نتونست 

خیلی باهاش کنار اومدیم ولی وقتی شوهرم دید دست بردار نیست گفت بیشتر از این بهش اجازه نمیدم دخالت کنه بدون خانوادش عقد کردیم 

وقتم فهمید زنگ زد فوحش دادن که شوهرمم گفت خطتو عوض کن الان یه ساله میگذره قطع رابطه کردم 

وااااای دقیقا عین مادرشوهر من وقتی نامزدی کردیم همش زنگ میزد بهم می‌گفت همین الان میخوای برم دختر خو ...

اینا بجای اینکه خوشحال باشن پسرشون سر و سامان گرفته وبا دختر مورد علاقه ش زندگی میکنه . میخوان زندگی پسرشونو خراب کنن . حیف کلمه مادر که رو اینا گذاشته شده