2777
2789

دوستان کسی از هزینه آی وی اف میلاد مشهد خبر داره؟ و اینکه نوبت دهیش چجوریه؟؟؟ بنظورتون نوین بهتره یا میلاد ؟؟؟  تنبلی تخمدان دارم و شوهرم هیچ مشکلی نداره

سلام گلم خوبی

من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده قرص تموم کردم یک بسته رو الان۶روز هست پریود نشدم،صبر کنم پریود بشم بعد بسته بعدی رو شروع کنم؟؟؟

ماه قبل ۱۹پریود شدم در حد لکه بینی رفتم گفت کیست داری و دارو رو داد مصرف کنم الان کی پریود میشم من؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالی از،همه چی بهتره دوست من بعد ۷ سال شایدم بیشتر از پارسال که پدرش،فوت کرد و درگیر بود فکرو خیال بچه رو حداقل نداشت به خاطر مشکلات بعد فوت پدرش باردار شد بدون دارو و درمان درحالی که تنبلی تخمدان داشت یکی دیگه از دوستانم هم همین طور بود بعد درگیری فوت مادرش بیخبر تو دوران کرونا اونم بار دار شد الانم بچه ش ۳ سالشه فکر کنم بیخیال بشی و بدون استرس اعلب درست میشه واکه اضافه وزن داری وزنتو کم کنی

سلام گلم خوبی من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده قرص تموم کردم یک بسته رو الان۶روز هست پریود نشدم،صبر ...

نمیدونم عزیزم تا حالا ال دی مصرف نکردم من با متفورمین پریودام مرتب شدن

انشاالله که مشکلت حل بشه اگه استان فارسی بود یه دکتر خوب هست همه ازش نتیجه گرفتین آدرس میدادم

سلام گلم خوبی

من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده قرص تموم کردم یک بسته رو الان۶روز هست پریود نشدم،صبر کنم پریود بشم بعد بسته بعدی رو شروع کنم؟؟؟

ماه قبل ۱۹پریود شدم در حد لکه بینی رفتم گفت کیست داری و دارو رو داد مصرف کنم الان کی پریود میشم من؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
نمیدونم عزیزم تا حالا ال دی مصرف نکردم من با متفورمین پریودام مرتب شدن

عع مرسی گلم 

انشاالله به زودی باردار بشی برا منم دعا کن

بیخیالی از،همه چی بهتره دوست من بعد ۷ سال شایدم بیشتر از پارسال که پدرش،فوت کرد و درگیر بود فکرو خیا ...

منکه بی خیال بودم خیلی اصلا بچه نمیخاستم ولی دیدم جدی جدی باردار نمیشم