2777
2789

ی راهکار دارم ک میتونین بفهمین نابارور هستین یانه

درغیر این صورت با برطرف کردن مشکلات رحمتون میتونین باردار شین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم واسه چی اومدم نمیدونم 

مجردا هم میتونن بفهمن؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

الف : تست برای زن

یک حبه سیربدون زخمی شدن و بدون پوست را دریک پنبه بهداشتی مصرف نشده و نازک پیچیده و شبانگاه به مدت ۷ ساعت درداخل واژن غیرپریود تا صبح هنگام گذاشته شود و اگر صبح هنگام دهان زن بوی سیراستشمام شود این زن علائم عقیمی ندارد و بالعکس اگر بو

ئی دردهان ازسیر به مشام نرسد عقیمی این فرد محرز است

ب : تست عقیمی درمرد

مرد یک لیوان آب بدون کلر دریک لیوان تهیه کرده و پس از مجامعت شرعی با همسرش ٬ اسپرم درحین خروج را درلیوان اب تخلیه کرده و سپس مشاهده کند اگر اب منی درته لیوان ته نشین شد پس مرد عقیم نیست و اگر اسپرم دراب لیوان پراکنده شد پس مرد عقیم بوده و صاحب فرزند. نمیشود

من یه سالو نیمه تو اقدامم مشکل خاصی هم نداریم نه من نه همسرم شنیدم میگن چله ی سوره ی حضرت مریم خوبه ...

باید خودت و همسرت طبع و مزاجتون رو بررسی کنین و دوباره اقدام کنید چون طبع واقعا تاثیرگذراره

[QUOTE=337891638]من یه سالو نیمه تو اقدامم مشکل خاصی هم نداریم نه من نه همسرم شنیدم میگن چله ی سوره ی حضرت مر
۸- گرمای زیاد دراسپرم
الف : اسپرم پرحرارت :
سبب میشود که ذات آب منی سوخته و بی خاصیت شود و نازایی رخ میدهد ٬ علائم آن حرارت بالای رحم ٬ غلیظی خون حیض و سیاهی خون ٬ رویش موی ضخیم و زیاد درروی رحم و بروز بخارات زیاد
ب : خشکی رحم نتیجه کم خونی درایام قاعدگی ٬ لاغری بدن ٬ یبوست و دردشدید درموقع امیزش  به علل خشکی و فقدان اسپرم
۱- اختلالات رحم در زنان طفولیت یا دوران نوجوانی همزمان با شروع قاعدگی و عدم درک والدین به مشکلات این دوران فرزندشان برای  درمان تدریجی اختلالات برای ایام ازدواج فرزندشان
۲- شروع اختلالات رحمی درزمان نامزدی و ازدواج با علایم خاص ترشحات زیاد سفید و زرد + دردزیر دل منتهی به رحم + یبوست مزمن و قدیمی از دوران طفولیت + ترشی شدید گوارش و….
۳- خونریزی مکرر رحم بعضا توام با دردهای سخت و یا لک بینی ها
۴- عدم رعایت درمانگری برای سرد مزاجی رحم یا گرم مزاجی رحم ( علایم متعاقبا اعلام میشود )
رحم ازاول ماه بارداری تا اول ماه چهارم دارای مزاجی سرد است پس مصرف تغذیه سرد زیاد و بدون مصلحات
۹- مصرف داروهای جلوگیری مثل ال دی یا اچ دی یا دستگاه آی یو دی + داروهای اعصاب و روان و کورتونی
۱۰- مصرف تنوعی ازگاندوم های خوشبوی خارجی با ژل های تحریکی
۱۱- اختلالات رحمی ناشی ازرشد فیبروم + آندومتر + پولیپ رحم + کیستهای بزرگ خوشه ای با میلیمترهای بالا+
۱۲- بیماریهای حاد مغزی + قلبی + کبدی و….
۱۳- پیرکردن مثانه با نگه داشتن ادرار و عدم تخلیه پی درپی روزانه حتی اندک باشد + یا شستشوی شدید رحم درایام پریود که عامل کیست سازی رحم و ورم تخمدان است
۱۴- خون و کم خونی ها
۱۵- ازبین بردن موهای رحم و زیربغل با شیوه لیزرکردن که این مسدود سازی ٬ خودعاملی بزرگ برای رسوب شدن بخارات کثیف خون ایام حیض در مویرگهای دیواره واژن و تیرگی کشاله رانها و درد زیر دل و بروزکیست پستانها و… میشود
۱۶- رحم عفونت دار و بودار را درمعرض شوینده های خارجی قرارداده و یا با ادکلنهای خارجی و اسپری های خارجی قراردادن
۱۷- تغییر ناگهانی دمای بدن بر اساس غلبه خلط بدن که ممکن است عادت به تغذیه خاص داشته است

اینابعضی از مواردی هست ک ممکنه اقدام مؤثرنشه