2777
2789
عنوان

پردیس پورعابدین و علی نصیریان

1619 بازدید | 26 پست

داشتم گوگل را میگشتم چشمم خورد به مصاحبه ای که پردیس پورعابدینی درمورد سیمرغی که گرفته بود انجام  داده بود موقع دریافت جایزه عنوان کرده بود هیچ حسی نداره...والان داشت توضیح میدادچرا اون حرفو زده 

خواستم من از طرف خودم کامل دلیل حرفش را بگم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینو بگم یادمه یکی دوسال قبل علی نصیریان برا گرفتن سیمرغ وقتی پشت میکروفن رفت با چشمانی اشکبار گفت بالاخره این جایزه را گرفتم اونم به عنوان نقش دوم مرد.....

وقتی حس و حال این دو بازیگر را مقایسه میکنم قلبم پراز درد میشه درد بی عدالتی و نبودن شایسته سالاری در این کشور

همه ما علی نصیریان را میشناسیم بهزیگری که بیش از ۶۰ ساله بهترین نقش ها را با بهترین بازی ارایه داده والان تازه بعد از ۶۰ سال سیمرغ میگیره اونم به عنوان نقش دوم مرد....در حالیکه که کم نبوده فیلم هایی که علی نصیریان نقش اول اون فیلم بوده باشه والان با درد عنوان مبکنه بالاخره این جایزه را گرفتم کاملا مشخصه ارزشی براش نداره چون درجای اصلی جایزه را نگرفته و اما پردیس پور عابدینی.....

صبح بخیر باو  چرا فکر کردی دغدغه ی ما الان بی حسیه پورعابدینیه اردیبهشت ۴۰۳ هستیما  اون ...

اره گلم دغدغه من بی عدالتیه نه پردیس پورعابدینی 

هرکه مانده ست و مخالف به امامش باشد 

هر چه خورده ست از این سفره حرامش باشید...

بعضی ها خوب از بیت المال اینور میخورن 

دلشون هم میخواد اونوری ها رو از خودشون خوشحال کنن 

یعنی دلت از بی عدالتی واسه یه عده ک پول مفت میگیرن گرفته؟!!

عزیزم اونا تو عشق و حال و پول دراوردنن

دلت خاس بگیره یه سر ب سر خیابونا و بهزیستیا و خونه خای خالی مردم بزن

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اول اینو بگم یادمه یکی دوسال قبل علی نصیریان برا گرفتن سیمرغ وقتی پشت میکروفن رفت با چشمانی اشکبار گ ...

پردیس وقتی تو سن کم ۱۹ سالگی شروع به کار کرده و تا الان که ۲۴ سالشه همه نقشاش اصلی و پررنگ بوده و با بازیگرای خفن کار کرده

حتی از تلویزیون هم شروع نکرده

بدون یه چیزی پشتش هست

نمیگم دختر بدیه

میگم پول ادم رو از پله اول یک باره میبره پله اخر

برای نقشی که بازیگرای خوب کشورمون مثل شهاب حسینی اول رفتن از نقشای درجه دو و سه تلویزیون بازی کردن این یک دفعه صاحبشون شد

همچنان امیدوار

بقیه صحبتهام اینه اما پردیس پور عابدینی ایتقدر الکی و بدون زحمت و با یکی دوتا بازی صداش میزنن برای گرفتن سیمرغ که به قول خودش هیچ حسی نداره به اون سیمرغ چرا؟؟؟

چون زحمتی برای این جایگاه نکشیده

چرا چون حتی خودشم باورش نشده تو چه جایگاهی قرار گرفته 

چرا چون ابکی یه جایزه دستش دادن بدون اینکه جایگاهش را بدونه و یا انتظاری کشیده باشه ...

بعد برا توجیهش بیاد بگه از کودکی 🤣🤣🤣ارزو داشتم سیمرغ بگیرم 

حسی نداره مثل ادم سیری که جلوش غذا بگیرن 

منی که  علی نصیریان و سعید راد و مرحوم مشایخی و جمشید هاشم پور وووو .... سلیقه ام نیستن و نمیپسندم😂💔

به نظرم این بزرگوران درخشش خودشون رو توی نسل های خیلی قبل تر داشتن و الان سبک سینما عوض شده ، درسته قابل احترامن و پیشکسوت اما باید نسل جدید هم دیده بشه.

مثلا سعید راد چند وقت پیش گیر داده بود از سبک بازی نوید محمد زاده  ایراد میگرفت:) 

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

منی که  علی نصیریان و سعید راد و مرحوم مشایخی و جمشید هاشم پور وووو .... سلیقه ام نیستن و نمیپس ...

چیزی ک اقای سعید راد رو نسبت به بقیه برای من ارزشمند تر میکنه اینه ک بدونه حاشیه به این جایگاهی که هستن رسیدن

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙