2777
2789

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم . شوهرم دیروز رفته تو شهر بعد یه نفر اومده گفته من جنس از گناوه آوردم .بهش یه گاز و جارو برقی و هود که جنسشون واقعاا افتضاح بود رو داده بود ۱۶ میلیون . اومد خونه دیدم وسیله خریده بدون اطلاع من بعد که از تو سایت و اینا قیمتش درآوردیم دیدیم حدود ۴ میلیون ارزش هر سه جنس بوده و طرف هم سوار یه ماشین شاسی بلند کابین دار بوده که فروخته شوهر احمقم 

عه اینجوری من دیدم ..ی خانم آقایی سوار وانت اومدن ک جهزیع دخترمه میخایم بفروشیم

گاز فر جارو برقی ماشین میدادن ۸ تومن 😐😐🤭

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا

از مغازه میخری خراب میشه گردن نمی گیرن

اونوقت از ماشین🤦‍♀️

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دقیقا شوهر من هم پارسال همینا رو بش دادن ولی بش گفتن هشت تومن. این با 5تومن ازشون گرفته. واقعا حیییف پول. هنوز همینجور افتاده ن خودم میخوام ن کسی می‌خره 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
نمیشه عزیزم کل ایران ازشون شاکی هستن مردم از نمایندگی با ترس و لرز میخرن شوهرت چه فکری با خودش کرده ...

گفت اون لحظه انگار مغزم کار نمیکرده اینم شاسی بلند رو دیده بود فکر کرده دیگه حتما راست میگه 

طرف مال تهران بوده اومده فروخته شوهرم که اینم از پلاک ماشینش و خودش عکس گرفتع بود ولی پول رو کشیده ب ...

با این شرایط میشه شکایت کرد ولی دردسر داره

خودت برو خدمات قضایی شکایت کن. 

ک برای اونم مدام باید پول بدی ک آخرشم مشخص نیست

ن دیگ تموم شد مگه هنوزم هستن خخخخ ی چند سال پیش توراه تهران نزدیک فرودگاه یکی اومد جلومون من دارم بار میفریتم خارج اینا اصافه باره دیگ قسمت شماس هدیه ازطرف من مفت ببر۹تومن ماکروفر جارو برقی و گاز رومیزی گف قشم فروشگاه دارم و اینا شوهرم گف کلا۴تومن پول دارم خاسی بده  اونم بااصرارمن خودش راضی نیود بعدش فهمیدیم کلاسرمون گزاشته خخخخ چلی ماهمون قیمت  اون زمان فروختیم رفت توی دیوار نگاکنی جمع کثیری ازاین مال باختگان هستن ازاونجا بفهم ک سه تا وسبله برقی داخل کارتون دارن اکثرامارک سرانزو

تیکر دوسالگی پسرمه

اتفاقا از اینا زیادن. یکبار خونه بابام بودیم ، در کرکره ای رو زد بالا همین که اومد تو ، یه پژو هم پشتش اومد تو . بابامم ما رو خبر کرد اومدیم پارکینگ دیدیم یه توستر و جارو برقی و سرویس قابلمه آورد بیرون گفت سه تا با هم هست تومن که آخرش رسوند یه چهار تومن . دید نمیخریم پاشد رفت .