2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما برای پیش دبستانی بردیم دیگه برای اول گفتن نیاز نیست 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

پسرم اذر 98

سال دیگه باید بره پیش؟؟ یا امسال

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
میشه بگید چه سوالایی پرسیدن 

مامان رو راه نمیدن،،،فقط جلو خودم گفت اسمت چیه خواهر برادر داری؟؟بعد هم بغلش کرد و بوسش کرد ،،فرستادش داخل 

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

اول سنجش شنوایی و بینایی،بعد قد و وزن،بعدم برن داخل اتاق خصوصی نمیذارن والدین باشن ،نسبتای فامیلی مثل برادر مادرت کیت میشه،یا یه مداد و میزاره رو میز میگه این الان کجاست ،رنگا،تقریبا همینا بود اگه بچت نرماله و مشکلی نداره حتما به خوبی از پسش برمیاد.

میشه بگید چه سوالایی پرسیدن 

روز و شب و تفاوت هاشون 

شنوایی سنجی 

دقت سنجی 

بینایی 

بویایی 

رنگ ها 

شمارش اعداد از ۰ تا ۱۰ و بالعکس 

داستان گفتن 

اسم پدر و مادر و عمو و خاله مثلا 

دخترم میگفت کاغذرنگی دادن دایره و مثلث درآوردیم 

و اینطور مباحث دیگه من نبودم البته بچه رو تحویل گرفتن گفتن ۳۰ دقیقه دیگه بیایید دنبالش

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

سلام دوست عزیز . بالاخره بهت زنگ زدن برای سنجش تخصصی رفتی؟؟ چون میدیدم از قبل عید خیلی درگیرش هستی . منم مثل شما هی منتظر بودم دیدم تماس نگرفتن آخر خودم زنگ زدم همون مرکز سنجش و گفتم چرا پس تماس نمی‌گیرید.  که بهم وقت داد با تماس خودم ! 

نمیدونم چرا اینقدر بیخیال هستن شما هم بزنگ خودت 

سلام دوست عزیز . بالاخره بهت زنگ زدن برای سنجش تخصصی رفتی؟؟ چون میدیدم از قبل عید خیلی درگیرش هستی . ...

سلام نه من هم حضوری رفتم ولی بی فایده بود میشه بگید چه سوالاتی پرسیدن 

سلام نه من هم حضوری رفتم ولی بی فایده بود میشه بگید چه سوالاتی پرسیدن 

میگم که اونا که زنگ نمی‌زدن. من زنگ زدم بهم شنبه گفت بیار . ولی بعید میدونم‌ بفهمیم سوالات چی بوده . مگه یه بچه ای خودش بیاد تعریف کنه که بعید میدونم پسر من بگه چیا بود سوال . از بس به زور میشه ازش حرف کشید .خدا کنه قبول بشه آخه ثبت نام مدارس شروع شده و حتی پر هم شده . خدایا خودت کمک کن