2777
2789

سلام 

من بچم فرستادم پیش دبستانی اما متاسفانه هیچ چیزی یادشون ندادن و مربی مهد با پسش دبستانی اشتباه گرفتن فقط گذاشتن خودشون بازی کنن

الان به نظرتون تو تابستون خودم کار کنم باهاش یا بذارم یه پیش دبستان دیگه که کلاس تابستونه دارند؟

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت از الان تا مهر ماه باهاش بکوب کار کن 

حتی چند تا از اعداد و حروف و شعر و آیه هم بهش یاد بده 

میدونی که معلم فقط یکی دوبار سرکلاس درس رو توضیح میده اما بچه هارو شیرفهم نمیکنه 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

پیش دبستانی خیلی مهمه شمارش بعضی ازالفباهم یادمیدن.اگ دوس داری پایه قوی بشه بفرست چون کلاس اول کلی دسته بندی شمارش ونوشتن تا عددصددارن

اگ نفرستی هم عقب نمیفته چون اول تکرار میشه

خودت توخونه یادبده

اگه پسرتون مثلا مفاهیم رنگها و تفاوت شکلها تفاوت سایه ها کدوم بزرگتره کدوم کوچیک تر کدوم بلندتره کدوم کوتاه تر بلده چه حیواناتی توو جنگلن تو دریا یا تو روستا پرچم کشور اگه اینارو بلده خودت خونه باهاش کار کن اگه بلد نیس یا خودتون حوصله ندارین کلاس بگیرین براش

من هیچ کدوم از بچه هامو نذاشتم پیش دبستانی.

الان مشکلی نیست

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

سلام عزیزم 

به عنوان یه معلم کلاس اول بهت میگم 

نمیدونم دقیقا توقعت از پیش دبستانی چی بوده ولی کلا دیگه اموزش الفبا تو پیش دبستانی رد شده 

فقط در حد اشنایی دیداری با بعضی حروف 

اونم اگه ندونه چیزی نیس 

اگه رنگا رو بلده 

شمرده رو بلده و تست رفتین اوکی هست نگران نباشید 

میتونید بفرستید کلاسای تابستونی که تو مهدا میذارن 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

باهاش لوح نویسی کار کن(الفبا بدون نقطه)نقطه چین بزار روشو بنویسه..و عدد ها رو...کاردستی با قیچی(تا دست ورزیش خوب بشه).حس های پنج گانه رو بهش بگو..باهم تمرین کنین..دختر منم پیش مهد نرفت .تو خونه باهاش کار کردم...الان درسش خوبه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

معلم کلاس اول دخترم(الان هشتمه) میگفت قبل اومدن به کلاس اول خواهشا حروف الفبا رو یاد ندید اجازه بدید تو کلاس با دوستاش یاد بگیره تا بیشتر از کلاس و مدرسه لذت ببره...اون حس یادگیری که بقیه تجربه ش میکنن اون دانش آموز نداره