2777
2789
عنوان

انگیزه مهم برای دوباره جنگیدن؟

113 بازدید | 18 پست

سلام 

چه چیزی یا چه شخصی باعث میشه برای هر مسئله مهمی که درگیرش میشید بعد از هر بار افتادن دوباره بلند بشید و دوباره ادامه بدید🌿 

تا اون اندازه ای که به خودتون بگید تا وقت هست تلاشمو میکنم بخاطر ....؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم

شما داری یک شخصیت منحصر بفردی و دوست داری در بین مسائل کمتر محتاج بودن خودت رو به بقیه نشون بدی و دوست داری خودت دست خودت رو بگیری و بلند بشی 

آفرین به شما🌿❤

خودم  واینکه حقم هست که شرایطم بهتر بشه

این خوبه که محکم باشی اما شاید یک سری از خواسته های شما برای سایز شما مناسب نیست و هر بارم بخوای تلاش کنی به قله برسی باز نشه بهتر نیست یا مسیر رو عوض کرد یا کلا هدف رو ؟

میجنگی شاید بارها ضربه های سختی هم تحمل کنی اما انگار اینکه فقط حقت رسیدنه باعث بشه سختی های رو پشت سر بزاری که بعد سرتو بالا ببری و  ندونی الان دقیقا کجای کاری

این خوبه که محکم باشی اما شاید یک سری از خواسته های شما برای سایز شما مناسب نیست و هر بارم بخوای تلا ...

اهوم 

هدف که درسته 

ولی مسیر رو نمی دونم........ 

برای همین دلتنگم و از خدا میخوام که کم‌کم کنه..... 

اینکه کلی آدم منتظرتن شکستتو ببینن ، بذار آرزوشو به گور  ببرن.... پس پاشو ادامه بده

تغییر تحول جابجایی از نقطه ای که هستی به سمتی که برات آرامش داره اینهارو دوست داری تجربه کنی کلا این مدل آدمی خوبه که در جا نمیزنی از سکون و یکنواختی خوشت نمیاد خصوصا وقتی فشاری روت باشه