2777
2789
عنوان

بابام داده نفرینم میکنه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست
پدر ایرانیه دیگه... من بدترشو کشیدم هنوزم با اینکه ازشون جدا شدم و مستقلم دارم باهاشون میجنگم... م ...

کاش قلم میشکست وقتی ک داشت سرنوشت مارو مینوشت

اگ اون پدره

ماهم بچشیم

پدری بلد نبود بدنیا نیاورد

بابا بودن خیلی ام سخت نیستا بخدا 

من پدرای رفیقامو دیدم 

خوشبحالشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم سرکار  اولا که هیچ پولی نداشتم پول کرایه نمیدادن بهم یساعت زودتر از خونه درمیومدم پیاده ...

کاش می‌تونستی ازشون جدا شی خوابگاه دانشگاهی جایی 

ولی یه توصیه بهت کنم هیچ وقت بخاطر فرار از این وضعیتت ازدواج نکن چون از چاله میوفتی تو چاه و الانت میشه روزای خوشت با عقلت تصمیم بگیر برای ازدواج بعدی خیلی دقت کن مثل من نشی دومیمم خراب کردم

بگردمت خوووو کاش بتونی از محیط خونه دور باشی . اجازه میده  بری بوتیک مغازه کافی شاپ، کار کن ...

میرم سرکار 

ولی پولمو ازم میگیره

حتی پول کرایه نمیده بخم

مجبورم خیلی وقتا پیاده برم و بیام 

پاهام تاول زدن بخدا

کاش می‌تونستی ازشون جدا شی خوابگاه دانشگاهی جایی  ولی یه توصیه بهت کنم هیچ وقت بخاطر فرار از ا ...

نمیزارنم

میرم حیاط میوفتن دنبالم

میرم سرکار میام قایمکی ک ببینن چیکار میکنم

ن آجی 

ی زمان اره اونقدر تحت فشار بودم ک میخواستم برم

ولی گفتم ن صبر کنم

میرم سرکار  ولی پولمو ازم میگیره حتی پول کرایه نمیده بخم مجبورم خیلی وقتا پیاده برم و بیام&n ...

واااا رو چه حسابی 

رو چه قانونی 

از یجایی جلوشون واستا حقتو بگیر 

اینقد ضعیف نباش 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نمیزارنم میرم حیاط میوفتن دنبالم میرم سرکار میام قایمکی ک ببینن چیکار میکنم ن آجی  ی زمان ا ...

دورت بگردم دعا میکنم برات خدا کمکت کنه اینجوری نمی‌مونه یه روزی راحت میشی از این وضع مطمئن باش 

حواستم جمع کن من الان یجور گیر کردم که خودمو نمیتونم نجات بدم

سپردم  بخدا نمیتونیم از ترسش چیزی بخوریم میگه هر چی هس برای منه شما نخورین از ۶۰ کیلو شدم ۵ ...

الهی بگردم میفهمم سخته خیلی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
مثلا هوا گرم باشه برم یه بستنی ۷ تومنی بخرم با پول خودم باید ۷ روز جواب پس بدم🖤

یعنییییی چیییی!!!!!!!!

عاقا پولاتوووو نده 

مثلا میخوان چیکارت کنن 

بدتر از اینا که پول میدی توهین میشنوی که نمیشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یعنی چی آجی

حالا پدر تو که الکی داره نفرین میکنه 

منظور ابنه همون جوری ک پدر مادر بچرو نفرین کنن میگیره بچه اگر پدر مادرش رو نفرین کنه به خاک سیاه میشنن من اینو دیدم به چشمم

👨‍👩‍👦‍👦
کاش قلم میشکست وقتی ک داشت سرنوشت مارو مینوشت اگ اون پدره ماهم بچشیم پدری بلد نبود بدنیا نیاورد ...

دقیقا منم مثل شمام...میبینم پسر و دختری که هییچی نیستن و خیلی ناشکرن چه پدر و مادر خوبی دارن و آروم و مهربونن همه چی بهشون میده...

ولی منی که از بچگی هوش خوبی داشتم ذات خوبی داشتم پدرم توی هر مسئله ای توی سرم زد...از بچگی تا اوایل نوجوونی با کتک کاری بزرگ شدم در حدی شد که دیگه منم دست بزن پیدا کردم و کتکش میزدم در حدی که دیگه نمیتونست دست بلند کنه...

بزرگ تر شدم مخفی کاری میکرد دروغگویی پشت سر حرف زدنم و مهم تر همه اینکه وقتی بهش لازم داشتم همیشه ترجیح میداد بیخیال باشه و تحمل کوچیک ترین سختیا هم نداشت...مادرمم خنده دار بود همیشه حمایتش میکرد...

وااقعا کاشکی قلم سرنوشت میشکست و کاشکی آدمایی که لایق پدر و مادر بودن نیستن نباشن...

اتفاقا برعکس حرفتون باید بگم پدر و مادر بودن سخته و هرکسی با بچه درست کردن نمیتونه باشه...

من مثل خودم و شما زیاد دیدم...تهش یا مثل پدر و مادرشون شدن و یا افسرده و یا جدا شدن مثل من....

من یک عمر جنگیدم باهاشون و فقط و فقط به این نتیجه رسیدم که خانواده ایرانی تحت هیچ شرایطی نه عقایدشون تغییر پذیره و نه اخلاق و رفتارشون...

فقط بخاطر غروری که توی وجودشونه...خدا بهتون صبر بده من شدیدا درکتون میکنم...

امیدوارم از این منجلاب راحت بشید به هر نحوی...واقعا جهنمه من هنوزم ازش میکشم....هرکیم راجب رفتاراشون میگه جوری حرف میزنن و برخورد میکنن انگار پیامبرن!!!

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...