2777
2789
عنوان

حرف بزنیم

145 بازدید | 24 پست

سلام خانوما 

دلم گرفته، آشوبمم ،انگار ازدرون یه چیزیم کمه ، نمیدونم چمه کلافم بغضیم دلم پریشونه انگار به اتفاقی میخواد بیوفته  دارم دق میکنم خودمم تنهام تو خونه ،صبح هم باید برم سرکار ، خوابم نمیبره دلم میخواد اینقدر گریه کنم تا بمیرم خدایا من چه مرگمه قربونت برم

سلین 

گاهی ادم اینجوری میشه نگران نباش

امیدوارم ،همین باشه که میگی ،ولی هروقت همسرم میره سرکار همچین حالی میشم اما این سری اینقدر خبرهای بد وناگوار افتاد محل کارش دلم ترسیده 

سلین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینطوری هستی؟؟

افسردگی داری

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

نه همیشه اینجوری نیستم گاهی اوقات ...ولی هروقت یه اتفاق بد میخواد میوفته اینجوری میشم

پس افسردگی لحظه ای میگیری-

همه همینطوریم 

نگران نباش رفع میشه 

وقت خواب دمنوش آرامبخش بخور

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

پس افسردگی لحظه ای میگیری- همه همینطوریم  نگران نباش رفع میشه  وقت خواب دمنوش آرامبخش ب ...

خداکنه از بس این مدت فکر کردم به بن بست خوردم ممکن افسردگی گرفتع باشم

سلین 

نظامیه :) میدونم شاید مسخره کنی اما خب 

حق داری پس واسه چی مسخره کنم اتفاقا شغل پر استرسی هست من حدس زدم شاید پرستار یا پزشک باشه و اتفاقات بیمارستانو برات تعریف می‌کنه حالت بد میشه

خداکنه از بس این مدت فکر کردم به بن بست خوردم ممکن افسردگی گرفتع باشم

منم ۳هفته پیش سر مشکلی اینقد فکر کردم 

سر۵روز فکرو خیال وغصه .بخودم اومدم 

گفتم پاشو بابا زندگی ارزش نداره عمر کوتاهه 

بزار هر چی میخواد پیش بیاد 

زمان بعضی وقتا همچیو درست میکنه 

منم ۳هفته پیش سر مشکلی اینقد فکر کردم  سر۵روز فکرو خیال وغصه .بخودم اومدم  گفتم پاشو باب ...

شاید باید بسپرمش دست زمان ولی خب خسته شدم یکسال شذه و هیچی نمیشه هیچی ،هیچ تغییری 

سلین 

حق داری پس واسه چی مسخره کنم اتفاقا شغل پر استرسی هست من حدس زدم شاید پرستار یا پزشک باشه و اتفاقات ...

نه همسرم نظامیه دو شب پیش دونفراز همکاراش شهید شدن مرزبان و امشب خودش حرکت کرده به همون محل تا یکماه وخب این سری متفاوته چون همون گروهک هاگفتن هستیم تا خرداد و... از استرس اینکه سالم برمیگرده یا نه میبینمش دوباره یا نه کلافم 

سلین 

شاید باید بسپرمش دست زمان ولی خب خسته شدم یکسال شذه و هیچی نمیشه هیچی ،هیچ تغییری

اول بخدا بسپار بعد زمان 

ان شالله فرجی میشه 

خدا نا امید نمیکنه 🩷🦋

نه همسرم نظامیه دو شب پیش دونفراز همکاراش شهید شدن مرزبان و امشب خودش حرکت کرده به همون محل تا یکماه ...

توکلت به خدا باشه عزیزم انشالله که در پناه خدا صحیح و سالم برگرده پیشت همیشه استرسی میشی قرآن بخون هم برای حفظ زندگیت و سلامتی شوهرت هم برا آرامشت انشالله خدا ارامشتو بهت برمیگردونه