2777
2789
عنوان

دوست داشتنی فرد نی نی سایت به نظرتون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 70369 بازدید | 3546 پست
علوسم کم میاد سایت چرا مریم
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارتینی
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

پری جون شما که با اون دخمل گلت و پسمل آقات مگه میشه فراموشتون کرد

اما راستش اگه بخوام بگم دخملت از خودت باحالتره عاشقشم
گاهی مجبوری
با بعضی ها موافقت کنی
فقط به خاطر اینکه
خفه بشن
نارتینی بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

من هم خیلی ها رو دوست دارم
ملی قلب قرمزی
حسنا
نفس با اون مشکلات بامزش
بهاری
ننه حسین
مامان پویان
بیتا
گیتارزن
و خیلی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
من هم خیلی ها رو دوست دارم
ملی قلب قرمزی
حسنا
نفس با اون مشکلات بامزش
بهاری
ننه حسین
مامان پویان
بیتا
گیتارزن
و خیلی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
راضیه جونم
اشنام دیگه ههه