2777
2789
عنوان

وسواس شدید فکری لطفا کمکم کنید

146 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من وسواس شدید فکری دارم  وسواسمم واسه خودم نیس همش نگران مریضی وبیماری های خطرناک توی افراد خانواده هستم مثل مامانم وخواهرم ینی هر روز میگم ‌برین روی ترازو ببینم وزنشون یه وقت کم نشده باشه من نفهمیده باشم

یا میگم چرا خوابت میاد چرا خسته ای  همش دنبال علائم بیماری میگردم که پیدا کنم یه علائمی هم پیدا کردم 

امشب گیر دادم به مامانم که صورتت زرده رفتم نت سرچ کردم همش سرطان بود واقعا دیگه نمیدونم واقعا صورتش زرده یا من دیوانه. شدم به یه علامت جدید گیر دادم 

اینم بگم من اگر باهاشون برم آزمایشگاه یا سونو گرافی همونجا ایست قلبی میکنم از بس تپش قلب میگیرم.  دیگه دارم میمیمرم

I am nurse

برو پیش تراپیست تا بلایی سرت نیومده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان اصلی وسواس بی اعتنایی هست . نباید اعتنا کنی خواهر گلم

یه چیزی عین خوره میفته تو وجودم تا. کفن ودفن اعضای خونوادهمو میبینم اینقدر گریه میکنم. یا اینقدر استرس‌  میگیرم که بی جون میفتم. رو زمین

I am nurse

اگه جدیدا دچار این وسواس فکری شدی ،ضمیر ناخودآگاهت داره آماده ات می‌کنه برا یه پیشامدی که اصلا فکرشم نمیکنی ،این پیشامد هرچی باشه مطمئن باش مرگ و بیماری نیست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اگه جدیدا دچار این وسواس فکری شدی ،ضمیر ناخودآگاهت داره آماده است می‌کنه برا یه پیشامدی که اصلا فکرش ...

یه سال درگیرم هی دارو خوردم هی قطع کردم برگشت شدید تر

I am nurse

وای خدایاااا باورم نمیشه 

دقیقا مثل منی 

منم همش وزن چک میکنم اگه اشتها نداشته باشن نگران میشم

رنگ پوست هم همین طور میگم نکنه زردن و من متوجه نمیشم 

دیگه دارم میمیرم خیلی روزای سختی میگذرونم

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

وای خدایاااا باورم نمیشه  دقیقا مثل منی  منم همش وزن چک میکنم اگه اشتها نداشته باشن نگرا ...

یه زمانی مامانم آلرژی بود نمیدونم آبریزش بینی داشت من فکر میکردم مایع مغزی نخاعی زیاده یه زمانی لباساشوزود به زود عوض می‌کرد گفتم نگاه تعریفش زیاده نکنه فلان مریضی رو داره مغزم داره از درون متلاشی میشه

I am nurse
یه سال درگیرم هی دارو خوردم هی قطع کردم برگشت شدید تر

بادارو رفع نمیشه ،شاید روانکاوی بهتر باشه ،باید روان خودت قوی کنی که توان درک پیشامدها داشته باشی 

ضمیرناخودآگاه و کدهای که میده جدی بگیرید 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است