2777
2789
عنوان

عینکک

190 بازدید | 24 پست

بچه ها من مامانم دکتر بهش میگ عمل نکن و عینک بزن فعلا و نمیذاره عمل کنه نمیدونم چرا😐 

مامانم با عینک خیلی اذیته و همش باید به چشمش باشه جوری که بدون عینک اصلا نمیتونه راه بره 

و عمل کنه خیلی راحت میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب از مامان منم ثابت  و مدام تحت پزشک

مثلا من هر شش ماه ۰.۲۵ نمره عینکم میره بالا یعنی ضعیف میشه ایشونم اینجورین که شماره ثابت نیست در ضمن باید چشم یکم بیشتر ضعیف باشه تا عمل بشه

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

مثلا من هر شش ماه ۰.۲۵ نمره عینکم میره بالا یعنی ضعیف میشه ایشونم اینجورین که شماره ثابت نیست در ضمن ...

از مامانم خیلی ضعیفه اوایل میتونست یکم نوشته ها رو بخونه الان همونم بدون عینک نمیتونه بخونه باید بزنه

از مامانم خیلی ضعیفه اوایل میتونست یکم نوشته ها رو بخونه الان همونم بدون عینک نمیتونه بخونه باید بزن ...

شماره چشش چنده؟ منم اینجورم

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

یا شماره چشمش ثابت نیست یا دکتره میخواد مطمعن بشه بیماره خاصی نداره

منم خواستم عمل کنم گفتن 1 سال وایسا ببین بیماری چشمی خاصی داری یا نه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چرا ربط داره بالای ۴۰ عمل نمیکنن . و اینکه شماره چسمشون اگر در حد نیم و اینا باشه هم عمل نمیکنن .

جدیی؟ چرا بالای ۴۰ عمل نمیکنن؟ اخه مامانم ۲ سال عینکی شوه از قبلش اوکی بود