2777
2789
عنوان

دوست من 😐

129 بازدید | 9 پست

با دوستم رابطه خوبی داشتیم خیلی گرم و صمیمی نبودیم اما میشه گفت خوب بودیم باهم.

حدود یکماه پیش یه دلخوری کوچیک بین مون پیش اومد که چندانم مهم نبود واقعا.

بعداون جریان من بهش زنگ زدم احوالپرسی کنم اما جواب نداد و دیگم بعدش زنگ نزد ک بگه ندیدم تماستو دستم بندبوده یا هرچی! 

دیگه کلا باهم تماسی نداشتیم تا چندروز پیش که دیدم منو توی اینستا آنفالو و ریمو کرده، جداَ جا خوردم، هرچی فکرکردم گفتم این کارش نمیتونه سهوی باشه، ک بگم دستش خورده منو آنفالو کرده، اما منو حذفمم کرده ازهر۲طرف، پس این نمیتونه اتفاقی باشه حتما عمدی بوده.خاستم بهش پیام بدم یا زنگ بزنم بپرسم دلیل کارشو ، اما پشیمون شدم باخودم گفتم به درک الان فکرمیکنه خیلی واسم مهمه! واقعا واسش متاسفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خوشحال باش

اون آدم انقد نازک نارنجی و سمیه

دوست دائمی نمیتونست برات باشه

قبول کن بعضیا قرار نیست دوستت بمونن

اونا تو دوره کوتاهی از زندگیت همراهتن

همین

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
اگه کوچیک بوده دلخوری و این کارو کرده ولش کن بره بابا چیه همش نازمو بکشی اییییششش

واقعا چیزمهمی نبود، نمیدونم چرا این انقدر گندش کرد و کارو به اینجا کشوند، قهر و آنفالو.‌ واقعا عین دخترای ۱۴ ساله!

واقعا چیزمهمی نبود، نمیدونم چرا این انقدر گندش کرد و کارو به اینجا کشوند، قهر و آنفالو.‌ واقعا عین د ...

ولش کن بره همون بهتر خودشو نشون داد برات مهم نباشه آخ که چقدر از آدمای قهر قرو بدم میاااااااددددد

ولش کن بره همون بهتر خودشو نشون داد برات مهم نباشه آخ که چقدر از آدمای قهر قرو بدم میاااااااددددد

خوب شد پیام یا زنگ نزدمش ک دلیلشو بپرسم وگرن بدتر هوا ورش میداشت.

خوب شد پیام یا زنگ نزدمش ک دلیلشو بپرسم وگرن بدتر هوا ورش میداشت.

آره دقیقااا 

ببین من دوتا از دوستامو ببخشید البته منظورم به ظاهر دوستامو بخاطر همین قهر قرو بودنشون ول کردم البته من خیلی خنگ بودم طرف ۲ سال رفیق بودیم مثلا ۱۹ بار قهر کرد😐یکی از بهترین دوستامو پروند من خر هر بار میرفتم برش می‌گردوندم ولی یه جا به خودم اومدم دیدم چقدر خریت کردم 

دیدم طرف چه عقده ای بوده 

واقعا حیف ۲ سال عمرم که با اون گذشت بعد اون همه کاری که براش کردم برگشته به خانوادم بی احترامی میکنه و به رفیق جدیدش میگه این روانیه !!!