2777
2789
عنوان

بنظر شماهم گندزدم توی زندگیم؟

101 بازدید | 4 پست

وقتی راهنمایی بودم بشدت درس خوندم که برم تیزهوشان, همه ش احساس میکردم که یه چیزی کم دارم و باهوش نیستم, شاید بخاطر مقایسه هایی که شده بودم, وقتی دبیرستان وارد تیزهوشان شدم, حس میکردم واقعا لیاقتشو ندارم و نمیتونم دووم بیارم و همه از من توانا ترن, و بشدت اضطرابی بودم, با اینکه معدلم خوب بود ولی چون کمالگرا بودم پس کنارگذاشتمش, حتی رشته م که تجربی بود رو عوض کردم و رفتم ریاضی.

الان دارم روانشناسی میخونم, 21سالمه, عاشقشم واقعا. ولی ازاین هراس دارم که هیچوقت به استقلال مالی ای که دلم مخیواد نرسم و هی بخودم میگم دوستام که همه رفتن علوم پزشکی سرآخر از من بهتر میشن و وضع مالی شون بهتر میشه..

ازطرفی هم به خودم میگم اگه بخوام دوباره کنکور بدم یکی از پیراپزشکی هارو بخونم دیر نیست؟ ولی بازهم عاشق روانشناسی ام و حیفه بنظرم, چون روانشناسی منو لمس میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 23 سالمه دارم میخونم برا پزشکی چند سال از درس دور بودم بخاطر اتفاقاتی که برام افتاد نتونستم درس بخونم اصلا دیر نیست اگه چیزی رو واقعا دوست داشته باشی ببین اگه برات پول و درامد مهمه خب پزشکی و پیراپزشکی درامدشون بیشتره پزشکی اما یکم دیرتر ب درامد میرسی ببین باهاش مشکلی نداری؟ من که مثلا مشکلی ندارم. البته پیراپزشکی 4 ساله زودتر تموم میکنی اگر زیاد پول برات مهم نیست و فقط علاقه همون رشته خودت رو ادامه بده البته تو این رشته ام هستن کسایی که کار میکنن درامد دارن

ببین چجوری خوشحالی دقیقا برو دنبال همون چیز مثلا من یه مدت اینجوری بودم که وای الان دیره بخوام شروع کنم ولی بعد ی مدت دیگه اوکی شدم چون دیدم اگه بخوام این فکرو کنم همینجوری زمانم از دست میره و باید هیچ کاری نکنم:/هم دیدم علاقه دارم به این رشته و برام مهم نیست سختیش وچه زمانی خوندنش... چون واقعا به این نتیجه رسیدم که با رشته های دیگه حالم خوب نیست اون سالایی ام که کنکور میدادم دوسال پشت کنکور بودم حالا الان دوباره شروع کردم