2777
2789

طبیعتا سر و کار دارن دیگه شرکتیه کارش،نه اذیت نمیشم چیزی نمیبینم که اذیت بشم دنبالش هم نمیرم مه چیزی پیدا کنم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن چند تا همکار خانوم داره نه اصلا حتی ی بارم ازش نپرسیدم ک کین و چیکار میکنن و ایا متاهلا یا مجرد

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

صرفا با خانم‌ها سروکار نداره، چون پرستار هستن. ولی همکار خانم خیلی خیلی زیاد دارن. اوایل خیلی زیاد حساس بودم ولی الان نه. طرفتون رو خوب بشناسین دیگه حساسیتی باقی نمیمونه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
شوهرمن چند تا همکار خانوم داره نه اصلا حتی ی بارم ازش نپرسیدم ک کین و چیکار میکنن و ایا متاهلا یا مج ...

چ خوب اما من نمیتونم بی تفاوت باشم همسرم میگه شاید شغلمو عوض کنم و مغازه باز کنم منم فکرم مشغول شده و نمیتونم بی تفاوت باشم

راستش الانم شغلش آزاده ولی ب اون صورت نیس اما اگ مغازه بزنه دیگ خیلی زیاد میشه خب و منم دلم راضی نمی ...

خب الان که شغلش آزاده، فکر نکنم خیلی با خانم ها سر و کار داشته باشه، بعداً هم مشخص نیست چی میشه