ریژوانم مدیر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 عنوان دندان درد بچه و متورم شدن لپ | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست دندونش به عصب رسیده هر کاری میکینم زورمون بهش نمیرسه ببریم عصب کشی کنن الان دندون درد داره و لپشخیلی بد متورم شده و باد کردهبهش آموکسی سیلین ،مترونیدازل استامینی فن میدمولی اصلا خوب نشدهدارو گیاهی چی خوبه بهش بدم 1403/02/15 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 تا حالا نبردیش؟ چرا دیگه چند باری بردمآمپول که میبینه شروع میکنه جیغ و داد
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16770 بله یه مقدار بریزید روی قسمتایی که درد داره بذارید تو دهنش باشهعفونت رو میکشه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16770 یه مقدار بریزید روی قسمتایی که درد داره بذارید تو دهنش باشه عفونت رو میکشه حتما امتحان کنید خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 بگو خودم دندونم درد میکنه و برید فضا رو ببینه دکتراهم بلدن چکار کنن بخدا چند بار همین کارو کردمولی آنقدر باهوشهسر بزنگا میفهمه قضیه از چه قراره
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 یه مقدار بریزید روی قسمتایی که درد داره بذارید تو دهنش باشه عفونت رو میکشه جه جالب من نشنیدمحتما ممنونم
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3266 چرا دیگه چند باری بردم آمپول که میبینه شروع میکنه جیغ و داد اطفال ببرش خیلی با بچه ها خوب برخورد میکنن عصب کشی دندون شیری سخت نیست ولی عفونت اذیت کنندس داروهاش هم که خوب نیست اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16770 جه جالب من نشنیدم حتما ممنونم خواهش میکنم عزیزم❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16770 چشم عزیزم لطف کردین چشمتون بی بلا❤ سلامت باشید عزیزم❤ خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 اطفال ببرش خیلی با بچه ها خوب برخورد میکنن عصب کشی دندون شیری سخت نیست ولی عفونت اذیت کنندس داروهاش ... بخدا جایی رسیدم گفتم ببرم بیهوش کنن دندوناش. درست کنن براش
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 چشمتون بی بلا❤ سلامت باشید عزیزم❤ ممنون خیلی لطف کردین❤️
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3266 بخدا چند بار همین کارو کردم ولی آنقدر باهوشه سر بزنگا میفهمه قضیه از چه قراره من خودم قبل عید درگیر دندونای بچه ها بودم میدونم چقدر سخته دیوونه شده بودمولی خب آخرین راه بیهوشیان شاءالله بتونی راه حل پیدا کنی اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 982 من خودم قبل عید درگیر دندونای بچه ها بودم میدونم چقدر سخته دیوونه شده بودم ولی خب آخرین راه بیهوشی ... شماهم بیهوشی انجام دادین واسه بچه هاتونممنونم نازنین لطف کردین