2777
2789
عنوان

ژل شست و شوي صورت مخصوص پوست چرب و اكنه اي معرفي كنيد؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20365 بازدید | 31 پست
قیمتش ۲۰ تومنه؟

من صورتم خیلی جوش میزد روی گونه هام . الان با خوردن صبحا ناشتا آب و خاکشیر و کاسنی و شاتره جوشام خیلی بهتر شده و همزمان این صابونو میزدم . راستش من قیمتشو نمیدونم با چند تا داروی گیاهیه دیگه از عطاری خریدم .

فقط یه نکته اگه صورتت جوش داره صابونو با انگشت بمال به صورتت چون کیسه یکم زخیمه ممکنه جوشت بترکه بدتر پخش بشه . من اون موقع که جوش داشتم با انگشت میمالیدم الان جوشام تک و توک درمیاد با کیسه میزنم رو صورتم .

من تی زون م جوش ميزد با ژل نورمادرم ویشی دیگه جوش نمیزنم 

جوش های سرسیاه م هم کمتر شده 

برای جلوگیری از جوش باید محصولی استفاده كني که حاوی سالیسیلیک اسید باشه تا چربی داخل منافذ رو کنترل کنه 

ویشی سالیسیلیک اسید داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تی زون م جوش ميزد با ژل نورمادرم ویشی دیگه جوش نمیزنم  جوش های سرسیاه م هم کمتر شده  ...

مرررررررررررررررررسی عزیزم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

آره سرمه خانم خیلی خوبه ولی گرون من یک ماسک هربکس و یک کرم مرطوب کننده هربکس اول گرفتم دیدم خیلی خوبه ژل شستشو هربکس هم گرفتم با یک کرم ضد حساسیت و ترمیم کننده اش خیلی عالی با سینره برابری داره می کنه ولی ارزون و قیمتش خیلی خوب بود 

سینره خیلی خوبه

ولی عزیزم اول صورتتو با دستمال مرطوب پاک کن

بعد باژل بشور

بعدم تونر بزن

بعدشم یه ماسک شب مخصوص پوستتو

خیلی عالیه

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
خاصیت ژل شستشو چیه مثلن فرقش باصابون واینا چیه؟؟؟    

صابون معمولي چربي پوست صورت رو ميگيره و اين باعث ميشه پوست بيشتر و بيشتر چربي توليد كنه!!!سواي اين شوينده هاي صورت خاصيت هاي متفاوتي دارن يكيش لايه بردار يكيش ضد جوش يكيش مرطوب و جوان كننده ست

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
من سینره گرفتم خوبه؟؟ ضد جوشش چطوره بنظرتون؟؟ صورتم زیرپوستث زیاد داره چکار کنم بنظرتون؟؟

اره استفاده كردم خوب بود!زير پوستي ها رو بايد لايه برداري كرد پوست رو!منم دارم همينجوري معلوم نيست ولي كافيه يه لايه كرم يا ضدافتاب بزنم همش به چشم مياد

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
اره استفاده كردم خوب بود!زير پوستي ها رو بايد لايه برداري كرد پوست رو!منم دارم همينجوري معلوم نيست و ...

منم همینجورم زیر پوستیام قرمز هستن کمی مثل لک شده تقریبا خیلی بده ، پن دئودراگ لایه بردارشو گرفتم خداکنه خوب بشه ، بنظر شما ژل ضد جوشش چطوره  ؟؟؟؟؟

دعاکنید به آروزم برسم توروخدا

با سلام

لوسیون ضد جوش و آبرسان نورمادرم ویشی توسط آب چشمه درمانی ویشی غنی شده است به همین دلیل سرشار از مواد معدنی است و تماس آن با پوست موجب طراوت و زیبایی می شود. در ترکیبات این لوسیون پارابن بکار نرفته و از این رو آلرژی زا نیست.

سلام وقت بخیر  ازدوستاتی که از ژل شستشو ویشی استفاده کردند یه سوال داشتم؟ جدا از بحث پاکسازی عمقیش پوست رو تیره نمیکنه؟ تاثیری روی جوش داره؟

من پوستم متخلط و مستعد جوشه. چون قبلا از فوم شستشو ژنو  مخصوص پوست چرب و مختلط استفاده میکردم و بعدش ابرسان مخصوص پوستمو میزدم پوستمو شفاف و بدون لک کرد اما تعداد زیادی جوش زیر پوستی برام اورد که تا حالا نداشتم و محبورم شدم قطعش کنم و حالا سر دوراهیم. خواهشه راهنمایی کنید. سپاسگزارم.