2777
2789

و يه اسكراب قوي براي لايه برداري 

چيزي كه خودتون راضي بودين و خيلي تاثير چشمگير داشته روي جوش هاي صورت تون

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

كسي ميدونه به ما هم بگه بلكه بدردمون بخوره ديگه اينا غرور جواني نيست غرور پيريه ( البته جسارت نشه در مورد خودم ميگم)

در مورد محصولات wen كسي تجربه اي داشته  يه نوع شامپو برا مو هست ميخوام ببينم كيا استفاده كردن قيمتش هم خيلي گرونه نميدونم تو ايران چنده أيا اونقدر خوب هست كه ارزش خريدن رو داشته باشه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي ميدونه به ما هم بگه بلكه بدردمون بخوره ديگه اينا غرور جواني نيست غرور پيريه ( البته جسارت ن ...

من براي جوش رول ضد جوش نوروا گرفت نسبت به چيزاي ديگه خيلي زود اثر كرد

ژل شست و شو رو براي شستن ارايش ميخوام كه يكمم چربي پوست رو كنترل كنه

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

دوست عزیز ژل شستشوی صورت سینره استفاده میکنم که خوبه .

برای لایه برداری از پوستتون من کاری که انجام دادم و واقعا راضی بودم اینه که از عطاری صابون سفید اب خریدم . با سفید ابای حمام فرق داره ها . کاملا بهداشتی و بسته بندیه . روزی یک یا دوبار میزدم روی کیسه ابیای قدیمی و اورم رو پوستم میکشم . واقعا روی پوستم جواب میده و بعدش مرطوب کننده میزنم . برا جای جوش هم خیلی مفیده. هفته ای یه باز هم صورتتو بخور‌بدی که کم‌کم پوستت خوب میشه 

دوست عزیز ژل شستشوی صورت سینره استفاده میکنم که خوبه . برای لایه برداری از پوستتون من کاری که انجام ...

صابونه؟؟؟

یا همون سفیداب؟؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

[QUOTE=43498889]صابونه؟؟؟ قالبش مثه صابونه ولی در واقع همون سفید آب سنتیه با این تفاوت که نرم تره و تاثیر ببشتری داره روی پوست. 

سفید اب حموم حتما باید اب داغ بزنی روش تا روی کیسه مالیده شه ‌ولی صابون سفید اب با همون کیسه رو با اب سرد خیس کنی کافیه اخرشم صورتتو با اب سرد بشور 

[QUOTE=43498889]صابونه؟؟؟ قالبش مثه صابونه ولی در واقع همون سفید آب سنتیه با این تفاوت که نرم تره و ...

حالا واقعا تاثیرش خوبه؟

چون من صورتم جوش داره

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
[QUOTE=43498889]صابونه؟؟؟ قالبش مثه صابونه ولی در واقع همون سفید آب سنتیه با این تفاوت که نرم تره و ...

قیمتش ۲۰ تومنه؟