2777
2789
عنوان

دخترم 5 سالش میره تو 6 تنهاس بچه دوم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست

عزیزم من یکیو میشناسم با تفاوت ۱۲ سال بچشو بدنیا آورد الان کوچیکه بزرگرو اذیت میکنه خیلییی

اگه قصد داری بچت ازتنهایی در بیاد هرچه زودتر دست به کار بشین فاصله سنی از یه حد بیشتر بشه انگار دو تا تک فرزند داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه یه روزی بیارم‌ن بخاطر پسرم چون هر برادر یا خواهر تکیه گاه نمیشه هم بازی نمیشه دعوا زیاد دارن بخاطر دل خودمم نمیارم اگه واقعا یه روزی اونقدر پول دار شم که بتونم یدونه پرستار کودک بگیرم اونموقع میارم 

خودم 23 سالم

تو منی یا من توام😂😂منم 23سالمه پسرم برج سه میره تو شیش ولی من ازین ماه رفتم تو اقدام خودم تک فرزندم و بشدت ناراضی از لحاظ مالی واقعا تأمین بودم ولی از نظر احساسی همیشه جای خالی خواهر و برادر و حس میکردم و حس میکنم همیشه ب مامانم میگ ظلم بزرگی در حقم کردی