2777
2789

میدونم بی اعصاب شدن طبیعیه ولی من دیوونه میشم 

بعضی وقتا ی کارایی میکنم ی واکنشایی نشون میدم ک بعدش تعجب میکنم 

کنترلش خیلی برام سخته 

همش تو ذهنم با خودم درگیریم 

همیشه هم با خونواده دعوام میشه 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تا دوره کسی از دست من آرامش نداره، کلا مث اسفند رو آتیشم آروم و قرار ندارم، دعوا راه میندازم

بعدش خودتم پشیمون میشی و میگی چرا یهو جوگیر شدم

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

منم همینم ولی روزی یه فنجون دمنوش گل گاوزبون آرومترم میکنه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

مامانمم باور نمیکنه میگه تلقین میکنی یا میگه پس چرا من اینجوری نیستم 

هرچیم واسش توضیح میدم نمیفهمه 

اصلنم ملاحظه نمیکنن 

اگه هم ی لحظه یچیزی بگم دعوا راه میندازن تا چند ساعت

تنها هم ک نشستم ب خودم میام میبینم عضلاتمو سفت گرفتم و با خودم درگیرم😂

مامانمم باور نمیکنه میگه تلقین میکنی یا میگه پس چرا من اینجوری نیستم  هرچیم واسش توضیح میدم نم ...

آره متاسفانه اطرافیان درک نمیکنن همش میگن لوس نشو ادا در نیار  در صورتی که این حالتا به خاطر تغییرات هورمونی کاملا طبیعیه و اثبات شدس.

گل گاو زبان واقعا تاثیر داره توی ریلک سی ؟؟؟

برا من آره مؤثره آروم میشه اعصابم 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭