2777
2789
عنوان

ماماناییم که بچشون می‌ترسه از بچه های دیگه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دختر دوستم ۳سالو نیمشه شهریور میشه ۴ سالش

پسر کوچیکم میره سمتش یه جوری میترسه فرار میکنه من تعجب کردم

بعد دوستم گفت از همه بچه های کوجیک میترسه از دختر عمه هاش فرار میکنه از پسر داییش همین طور

فقط بهش گفتم دعواش نکنی یه وقت ،با قصه گفتن و تو بازیا بهش یاد بده

اینجوری جواب میده

میگم ی مدت بهتر شده بود ولی دوباره روز از نو

ببین من بچه برادر شوهرم خیلی پسرمو اذیت میکرد،از شانس یبار شوهرم بخاطر یسری مسائل عصبانب بود،اونم پسمو اذیت کرد،شوهرم بلند شد یدونه خوابوند تو گوشش،بعد اون دیگه نزدیک بچم نشد

یکمم پسر خودم روحیه گرفت

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
جدی قد و وزنش خوب بود...به ا اینقدر غصه دارم که نگو یعنی دیگه نمیترسه

آره قد وزنش همیشه نرمال بود ولی خیلی درشت نیست کلا

الان یه بلاییه زبون دار شده خیلی بهتره نمیترسه 

ولی کلا بچم با ادبه یعنی کسی باهاش دعوا کنه مثل اون رفتار نمیکنه ولی بلده جواب بده که نکن زشته بهش اخم کنه

ببخشید وای چقد نفهمن

شوهر آدم اگر پشت زن و بچه اش باشه هر ننه قمری جرات نمیکنه به زن و بچه آدم چیزی بگه حیف که بخاطر بچه هام نمیتونم برم وگرنه میرفتم از این زندگی اشغالی که درست کرده

مرسی اینم خوبه میگم نکنه استرس داره

مثل بزرگترا که باهم متفاوت هستن بچه ها هم باهم فرق دارن

الان تو باشگاه پسرم بعضی از خانوما ماشاالله انقد زبون دارو دادو بیدادی هستن فقط کافیه مثلا استاد یه بار حواسش به بچه اینا نباشه چنان استادو میشورن میذارن کنار

بعصیا انقد با شخصیتن خیلی با ادب میرن اعتراص میکنن

بعضیا هم کلا حرف نمیزنن میگن ولش کن مظلومن

بچه هاهم شخصیت متفاوت دارن سخت نگیر فقط سعی کن با راه های درست عوضش کنی زمان بده الان باید این رفتارشو بپذیری