2777
2789

مامان پسرم سه سالش خیلی کوچولو 

بچه از کنارش رد میشه می‌ترسه می‌ره اونطرف

یا اگر کسی بهش بزنه هیچی نمیگه منم غصه میخورم هرچی میگم دفاع کن از خودت انگار نه انگار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم یه مدته می‌ترسه 

پنج سالشه

بچه سه ساله رو زودتر میتونی قانع کنی که نترسه چون درکش پایبنتره..هرروز ببر خانه بازی و پارک و ... بین بچه ها باشه 

پسر من چون پنج سالشه می‌فهمه گولش میزنم و هیچ توضیحی رو نمیپذیره

پسر بزرگ منم همینه... هشت سالشه. کلا طبیعتا اروم و خیلیییی صبوره.. اونوقت پسر دو سالم میاداینو میزنه🤦‍♀️

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

دیدی جواب نمیده با دعوا بهش بگو😡بچه نباید توسری خور باشه بعدن روش تاثیر میزاره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
یک هفته بده پیش من. تضمینی سرتق میشه .

خب همینجا یاد بدا خواهر چه کاریه این همه بچه رو بدیم بهت😂

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
پسر بزرگ منم همینه... هشت سالشه. کلا طبیعتا اروم و خیلیییی صبوره.. اونوقت پسر دو سالم میاداینو میزنه ...

🤣🤣

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

هر بچه ای یه جوره درست میشه تازه سه سالشه

بچه منم خیلی ترسو بود اصلا با بچه ها بازی نمیکرد یه بچه نگاش میکرد میترسید

ولی من اصلا بهش سخت نمیگرفتم فقط سعی میکردم بیشتر ببرمش تو جنع بچه ها

سه سالش بود هفته ای سه روز یه ساعت میبردمش مهد

از چهار سالگی هم فرستادمش ژیمناستیک الان ۵ سالشه 

بیا ببینش فقط چی شده