2777
2789

دوستان این چیزایی ک میگم رسوماته ومنم باید انجام بدم برای دختر اولمم و بقیه بچه های فامیل ب همین صورت بوده

لطفا لایک نکنین پیاممو ک حجم اعلانات خیلی زیاد نشه

از قبل تایپ شده است

من شهریور زایمان میکنم و رسم داریم حدود ۷تا۱۰ روز بعد تولد برای نوزاد جشن میگیریم چ پسر چ دختر

مثلا ساعت ۳ تا ۶ فقط خانوما هستن و بزن و برقص برای شامم اقایون میان و میایم خونه پذیرایی میشن

من قصد دارم ی تالار یا رستوارن جم و جور بگیرم ک خیلی شیک باشه و ۱۰۰ نفر هم دعوتی دارم ک تدارکات ۱۲۰ نفر در نظر میگیرم

میخام بین ساعت ۳ تا ۶ باشه چون تابستونه و اول شربت میدیم یا اگه مناسب در بیاد ابمیوه های تک نفره

ی مقدار بعد سه مدل میوه و ی ظرف زیره جوش کوچیک با ی مدل شکلات انرژی بار ک خودم میخام درس کنم همشونو رو توی پک میذارم ک بهم ریخته نباشه

بقیه افراد مثلا یا الویه میدن یا اش رشته یا اسنک

ولی من گفتم بچه دوممه و هم اینکه الویه هزینش حدودا ۵ تومن در میاد ب شدت هم دردسر داره و ۵،۶ نفری باید باشی ک تازه برسی

گفتم ی کیک ۱۲ کیلویی  میگیرم قنادی گف ی ۳ طبقه خیلی شیک ازش در میاد

و چند طرف ژله رنگی درس میکنم

مثلا ساعت ۵ وسط بزن و برقص ها توی بشقابا براشون کیک میذارم و ی تیکه ژله

بعدشم ک میایم خونه و اقایون میان و شام میخورن و میرن

راستی تمام کسایی ک میان کادو میدن و این رسمه

بنظر خودم بستنی هم گزینه خوبیه ولی حمل کردن ۱۲۰ ظرف بستنی خیلی سخته و اینکه امکان اب شدنشون  هم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری واسه اولی کردی دومی هم بکن فرق نزار بینشون

سر دخترم خونمون ۲۰۰ متر بود جا خیلی زیاد بود 

ولی اینجا ۱۴۰ متره مبل و تخت هم هست جای ۳۰ نفر میشه بیشتر اذیت میشن

برا همین گفتم بیرون بگیرم

و اینکه دارم هزینه میکنم حداقل بتونم ۴ تا عکس داشته باشم

پشیمونم ک چرا برای دخترمم بیرون نگرفتم

من همه رو رستوران دعوت کردم قبل غذا چایی و  یه پک میوه و شیرینی دادیم بعد هم شام.بزن برقص هم نکردیم فقط دور هم بودیم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سر دخترم خونمون ۲۰۰ متر بود جا خیلی زیاد بود  ولی اینجا ۱۴۰ متره مبل و تخت هم هست جای ۳۰ نفر م ...

سلام عزیزم خوبی من چند ماه که پیگیر برنامه تعیین جنسیتم ولی خیلی استرس دارم خوب بوده اینجایی که شما رفتین میتونی راهنماییم کنی من معجون و جنسینگ و..این ها استفاده میکنیم اما امیدم کمه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم