2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اره دختر داییم

بینیش خرطوم فیل.چشاش هم نمیدونم دیکه به چی شبیه کنم که به چشم هیچ حیوانی هم حتی شبیه نمیشه کرد بعد یه شوهر کرده شوهرش خوشگل خوشتیپ خوووش صدااا خداااا خودشونم میلیاردر ینی ۱۰۰ تومن پول خوردشونه😐😐😐😐

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
اره اره دختر داییم بینیش خرطوم فیل.چشاش هم نمیدونم دیکه به چی شبیه کنم که به چشم هیچ حیوانی هم حتی ...

شوهر که کرد یه ماه نگذشته بینیشو عمل کرد فرقی نکرد دوبار عمل کرد فعلا دومین تازه عمل کرده نتیجشو ندیدم چی شده

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
وای اینجور گفتی امیدوارم کردی ب زندگیم دخترر

فدات

ولی میتونم بپرسم چرا؟

فدات ولی میتونم بپرسم چرا؟

دقیقا موافقم همه چیز مربوطه ب اعتماد ب نفس ک من ندارم ببین من چهرم معمولیه بد نیست ولی خب اندامم مشکل داره و خیلی ترک پوستی دارم میخاستم نامزدیمو بهم بزنم چون نامزدم قشنگه میگفتم شاید ولک کنه بخاطر ایرادام

بخاطر ترک؟ من رو باسنم کلی ترک دارم چون یهو چاق شدم عزیزم این ایرادی نداره که

میدونی روی سینه هام خیلیه حالت چروکشدن کل بدنم ترک داره و تیرگی با اینکه خودم تقریبا روشنه پوستم سبزه نیستم

میدونی روی سینه هام خیلیه حالت چروکشدن کل بدنم ترک داره و تیرگی با اینکه خودم تقریبا روشنه پوستم سبز ...

بیخیال عزیزم سخت نگیر اینا همش عادیه و توهر بدنی هست اگه دقت کرده باشی چندسالیه که مدل ها سلبریتی ها سعی میکنن بدون گریم عکساشونو وایرال کنن و به همه بفهمونن یسری چیزا عادیه و تو بدن همه وجود داره

اگه خواستگاری داری که اوکیه این چیزا رو بهش بگو و ببین نظرش چیه

چندسالته؟